AutoCredit

Enkel het werkelijke gebruik financieren

De AutoCredit, een gemakkelijke en snelle financiering. Lage maandelijkse afbetalingen berekend op basis van de duur en het kilometeraantal die u kiest. U betaalt enkel voor het werkelijke gebruik van uw wagen.

Dankzij AutoCredit ontdekt u de voordelen van het effectieve gebruik van uw voertuig. De bedoeling? In plaats van de overname van het voertuig te financieren, betaalt u alleen maar het werkelijke gebruik van uw voertuig.

  • Lage maandelijkse afbetalingen: omdat de AutoCredit zich baseert op het werkelijk gebruik van uw voertuig, laat deze formule u genieten van verlaagde maandelijkse afbetalingen.
  • Een nieuw voertuig om de 2, 3, 4 of 5 jaar: de formule AutoCredit biedt u de mogelijkheid te rijden met de allernieuwste modellen. De lage maandelijkse afbetalingen geven u de kans om te kiezen voor een volledig uitgeruste wagen en/of van een hogere klasse.
  • Aan u de keuze bij het afloop van het contract: ofwel kiest u om uw wagen te behouden tegen een laatste, verhoogde afbetaling, ofwel kiest u voor een nieuw voertuig en tekent u een nieuw contract AutoCredit.

Lening op afbetaling met vaste afbetalingen met een laatste verhoogde afbetaling van 15% als voorschot. Onder voorbehoud van goedkeuring van de lener, Volkswagen D'Ieteren Finance N.V., Leuvensesteenweg 679 in 3071 Kortenberg en van het hoofdkantoor te 1050 Brussel, Maliestraat 50. BCE0841046715. Opgelet, lenen kost ook geld. Adverteerder: Volkswagen DIeteren Finance N.V., Maliestraat, 1050 Brussel