Het exterieur van de Audi RS 6 Avant.

Minder gewicht. Meer rijplezier.

De nieuwe Audi RS 6 Avant heeft veel te bieden: enorm vermogen, opvallende charme en intelligente Audi lichtgewicht constructietechnieken. Omdat een lichtere auto een soepelere auto is. De mate waarin uw rijplezier wordt verhoogd kan niet in cijfers uitgedrukt worden, maar wel in emoties. Ervaar zelf de nieuwe Audi RS 6 Avant.

145x80_ARS6_D_10036_1

Minder rationaliteit. Meer gevoel.

Kom op, geef toe aan uw enthousiasme, de nieuwe Audi RS 6 Avant verdient het. Duidelijke en strakke lijnen bepalen de krachtige vorm, het karakteristieke bumperdesign benadrukt de sportieve buitenkant. Grote luchtinlaten en de optionele innovatieve Audi Matrix LED-koplampen zijn opvallende details aan de voorkant.

145x80_ARS6_D_10070_1

Pure charme. Waarneembare sportiviteit.

De optionele keramische rem is zichtbaar via de optionele 12-inch wielen in 5-twin-spaakdesign. Benadrukt door de wielkasten en uitgebreide strips bepalen ze het krachtige zijaanzicht van het voertuig. De RS-dakspoiler accentueert de sportieve achterkant. De Audi Singleframe, zijspiegels, dakrails en sierstrips zijn ontworpen in een discreet matte aluminiumlook.

145x80_ARS6_A_10033_1

Bescheiden optreden. Imponerende verschijning.

Aan de achterkant verraden speciale details dat de RS 6 een high-performance model is: de grote ovaalvormige uitlaatafwerking, de opvallende diffuser en het RS 6-logo in het bagagecompartiment.

Verbruik en emissiewaardes:

Gecombineerd brandstofverbruik: 9,6 l/100 km
Gecombineerde CO2-uitstoot: 223 g/km