Taal kiezen

Kies de gewenste taal.

culinaria / Autumn > Sponsoring > Audi België

culinaria / Autumn

Culinaria presenteert

Autumn by Audi

Al acht jaar bewijst Culinaria zich als onbegrensde schepper van gastronomische avonturen. Dit jaar draait alles om een verlangen naar verandering, een behoefte aan vernieuwing, een ervaring voorstellen die niet bestaat.

Ontdek in alle exclusiviteit de nieuwe Audi A5 Coupé en Audi Q2 in het kader van het evenement Autumn by Audi van 18 tot 30 oktober.

Voor dit evenement brengen wij meer dan 60 Belgische chefs samen onder één dak, vergezeld door de beste ambachtslieden en bartenders van België en Europa. Autumn by Audi vindt plaats op een nieuwe locatie, een oud industrieel magazijn werd omgetoverd tot een onvergetelijke gastronomische hotspot.

Drie werelden

Omdat er niet maar een keuken bestaat, omdat de chefs, net als hun creaties, niet op elkaar lijken, omdat er zoveel valt te ontdekken en te proeven, omdat we andere ervaringen willen beleven, verdelen we Autumn in drie werelden.

 • mercato.jpg
  Mercato Leffe
  - De foodmarket van de chefs

  De ideale foodmarket om de beste producten van het seizoen te scoren. De Mercato is een warme ontmoetingsplek. Neem uw tijd om van een glaasje of heerlijk gerecht te genieten.

  De allerbeste groenteboeren, bakkers, slagers en ambachtslieden verwachten u. Geef uw volle shopping bag af aan de food vestiaire, laat u verrassen tussen de grote chefs en doe u tegoed aan de beste culinaire hapjes.

 • pellegrino.jpg
  S.Pellegrino Gastronomique
  - Voor een buitengewone gastronomische ervaring

  Liefde op eerste smaak gegarandeerd bij Gastronomique S. Pellegrino! Van het eten tot de service, inclusief de setting, alles is er 3 sterren!
  4 top chefs hebben er voor gekozen om iedere avond samen te werken, zodat zij u een exceptioneel diner kunnen bieden: een onvergetelijk menu, in 8 gangen, bereid door 8 handen!

 • perrier.jpg
  De Perrier Club
  - Van het bord naar het (cocktail)glas

  Dit jaar blijft de magie van Culinaria tot diep in de nacht nazinderen in de Perrier Club. De beste bartenders uit België en Europa serveren u elke avond nooit eerder gemaakte cocktails en een buitengewoon "foodtail" menu op de live tonen van onze muzikale gasten.

 • magimix.jpg
  Magimix Workshops

  Demonstratie van chefs, culinaire ambachten, ontmoetingen en nog veel meer. Het principe is eenvoudig: u kunt zelf experimenteren enontdekken waar de chefs van vandaag door worden geraakt en u kunt hun advies en recepten delen.


Praktische info

Tickets voor het restaurant S.Pellegrino Gastronomique, voor de Audi VIP Lounge op de Mercato en de workshops zijn enkel verkrijgbaar via voorverkoop. Toegang tot de Leffe Classic Mercato en de Perrier Club zijn verkrijgbaar aan de kassa zolang de voorraad strekt. Wij raden u aan om tickets in voorverkoop aan te kopen want volzet is volzet.

Beveiligde parking met Audi shuttledienst.

access_map.png

Openingsuren

Mercato Leffe

van dinsdag tot zaterdag
18u > 23u
zondag
12u > 17u

Gastronomique S.Pellegrino

van dinsdag tot zaterdag
20u > 23u

Club Perrier

van dinsdag tot zaterdag
vanaf 22u

Ateliers Magimix

van dinsdag tot zaterdag
19u30 > 21u
zondag
13u30 > 15u

Adress

Vaartdijk 8
1070 Anderlecht