Taal kiezen

Kies de gewenste taal.

Waregem Koerse & Brussels Stephex Masters > Sponsoring > Audi België

Waregem Koerse & Brussels Stephex Masters

Waregem Koerse & Brussels Stephex Masters

Ook dit jaar is Audi opnieuw sponsor van «Waregem Koerse» en van «Stephex Masters», twee exclusieve evenementen die uitgegroeid zijn tot de belangrijkste happenings op de paardensportkalender in België. Als officiële partner biedt Audi haar klanten de kans om één van deze evenementen als VIP bij te wonen. Beleef deze paardenrennen vanop de eerste rij in alle comfort en luxueuze omkadering in de Audi VIP Loge.
Geïnteresseerd? Contacteer uw Audi verdeler om uw tickets te bestellen.

Ga als VIP naar Waregem Koerse en Brussels Stephex Masters dankzij Audi

Als officiële partner van deze evenementen biedt Audi u de kans om als VIP de unieke sfeer van Waregem Koerse of Brussels Stephex Masters te beleven. Dit VIP-pakket, dat exclusief voorbehouden is voor Audi klanten en kan besteld worden bij uw Audi verdeler, omvat onder andere:

  • Uw toegangstickets tot Waregem Koerse/Brussels Stephex Masters
  • De toegang tot de exclusieve Audi VIP Loge met uitstekend zicht op de wedstrijd
  • Een culinair hoogstaande lunch/diner (afhankelijk van de gekozen optie)
  • Een VIP parkeerplaats
  • Een VIP Audi shuttledienst van de parking naar de Audi VIP Loge

Waregem Koerse

640-waregen.jpg
Waregem Koerse, dat jaarlijks op zowat 40.000 bezoekers kan rekenen, is een ideale netwerkopportuniteit dat zich perfect leent voor sport, ontspanning en ontmoetingen.

Dit jaar beschikken wij, samen met Laurent Perrier, over een fantastische loge in het nieuwe gebouw. Vanop de vierde verdieping, kan u in de HIPPIO LOGGIA genieten van een uitzonderlijk 360°-zicht op de verschillende koersen.

Audi biedt u de kans om deze exclusieve paardensportwedstrijd op dinsdag 29 augustus 2017 bij te wonen op de Hippodroom van Waregem. In onze Audi VIP Loge kan u in select gezelschap genieten van deze spannende paardenrace. Waregen Koerse

Hierbij vindt u praktische informatie en het programma van de dag :

Brussels Stephex Masters

640-stephex.jpg
De Brussels Stephex Masters, een exclusief evenement in de paardensport dat plaatsvindt in de schaduw van het Atomium, te Wolvertem van woensdag 30 augustus tot en met zondag 3 september 2017.

De kampioenen van de jumping sport verzamelen voor het vierde jaar op de prachtige terreinen van Stephex in Wolvertem voor een hoogstaand showjumpingevenement. Op 4 dagen verwacht het event 7.800 VIP-genodigden en 20.000 reguliere bezoekers.

We hebben voor u de volgende slots voorbehouden in de Audi VIP loge :
- Donderdag 31/08 van 18u00 tot 23u30
- Vrijdag 01/09 van 18u00 tot 23u30
- Zaterdag 02/09 van 11u30 tot 17u00 en van 18u00 tot 23u30
- Zondag 03/09 van 11u30 tot 17u00 Brussels Stephex Masters
Banner_StephexWaregem_Desktop.jpg