Taal kiezen

Kies de gewenste taal.

Zoute Grand Prix 2016 > Audi Sport > Audi België

Zoute Grand Prix 2016

Audi is trotse officiële partner van de Zoute Grand Prix® 2016

Het evenement waar talloze autoliefhebbers reikhalzend naar uitkijken, nadert met rasse schreden! Van 6 tot 9 oktober zal in Knokke-Heist opnieuw het prachtige geluid van legendarische wagens weerklinken tijdens de 7de editie van de Zoute Grand Prix®. Ook dit jaar tekent Audi weer present. We zullen er mee voor zorgen dat dit prestigieuze evenement - een combinatie van elegantie, verfijning en sportiviteit – andermaal een succes wordt.

image-zoute.jpg

Ons Audi Sport paviljoen belooft nu al de absolute topper van deze editie te worden. U kunt er niet alleen kennismaken met het universum van het merk met de vier ringen en onze Audi Sport modellen bewonderen – de Audi R8 Coupé, Audi R8 LMS, Audi RS 6 Avant en Audi RS 7 Sportback. We maken ook van de gelegenheid gebruik om u in alle exclusiviteit de nieuwe Audi R8 Spyder voor te stellen. Deze wagen is het pronkstuk van ons sportieve gamma.

De nieuwe Audi R8 Spyder in avant-première
 • image-zoute-petites2-space.png

  De Zoute Grand Prix® staat symbool voor zowel elegantie als sportiviteit in de autowereld. Het is dan ook de perfecte gelegenheid om het icoon van het Audi Sport gamma voor te stellen: de nieuwe Audi R8 Spyder.
  De nieuwe Audi R8 Spyder is de belichaming van sportief autorijden. Oordeel zelf: een vermogen van 397 kW (540 pk), een acceleratie van 0 naar 100 km/u in 3,6 seconden en een topsnelheid van 318 km/u. Zijn opmerkelijk design en exclusieve afwerking maken van deze wagen een elegant en geraffineerd model dat getuigt van een uitzonderlijke knowhow. Deze supersportieve wagen kunt u in alle exclusiviteit in ons Audi Sport paviljoen ontdekken tijdens de hele duur van de Zoute Grand Prix®.

  Ontdek de nieuwe Audi R8 Spyder
Een veelbelovende 7de editie
 • image-zoute-petites-space.png

  Na zes succesvolle edities heeft dit evenement een nationale en internationale reputatie opgebouwd. De Zoute Grand Prix® is dé referentie geworden voor classic cars en onderscheidt zich door zijn verfijnde karakter dankzij de medewerking van grote automerken. Vier dagen lang kunnen kenners en liefhebbers er genieten van een boeiend programma. Niet alleen legendarische classic cars zijn te bewonderen tijdens de Zoute Grand Prix®, maar ook een exclusieve selectie van de GT wagens van minder dan 20 jaar oud tijdens de Zoute GT Tour®. Ontdek snel het volledige programma op de officiële website van het evenement.

  Bekijk het programma

Openingsuren van het Audi Sport paviljoen:

 • Donderdag 6 oktober van 12:00 tot 19:00
 • Vrijdag 7 oktober van 9:00 tot 19:00
 • Zaterdag 8 oktober van 9:00 tot 19:00
 • Zondag 9 oktober van 9:00 tot 19:00