Bijstand de klok rond > Diensten > Welkom

Bijstand de klok rond

Bijstand de klok rond

Waar u ook bent in West-Europa, het Audi-netwerk kan u 24 uur op 24 te hulp snellen of raad geven. Bel naar uw vertrouwde verdeler of naar Audi Assistance. +32 2 756 86 81

Bijstand in geval van een technisch defect

256x144__carcheck.jpg
Plotse technische pech die uw wagen stillegt, kan altijd voorkomen. Als gebruiker van een goed onderhouden Audi die volgens de voorschriften van de constructeur door een erkend Audi-verdeler wordt onderhouden en hersteld, geniet u ongeacht de leeftijd van uw wagen van de mobiliteitsgarantie. Meer zien

"Express Service"

320x160_AOT_DIV_121018.jpg

Elke Audi-verdeler kan snel een plots en dringend probleem oplossen (olie bijvullen, ruitenwisserbladen of gloeilampen vervangen, ...) via zijn "Express Service".

Bijstand in andere gevallen

320x160_ADIV_P_10279.jpg

In geval van een stoornis of een ongeval zal Audi Assistance u eveneens hulp of advies of reisbijstand op uw eigen kosten verlenen als u dat wenst.

Verlies van sleutels

Uw Audi is doeltreffend beschermd tegen diefstal dankzij een geavanceersysteem van intelligente en gepersonaliseerde sleutels. Alleen met die sleutels kan uw motor worden gestart.

Bij de levering ontvangt u een sleutelset en een geplastificeerd plaatje met de geheime identificatiecode van uw sleutels.

Leg die op een veilige plaats. U bent de enige die dat nummer kent. Noteer het misschien in uw portefeuille.

Om uw sleutels te laten bijmaken, zal de Audi-concessiehouder uw geheime code moeten kennen. U zult bijgevolg binnen de 48 uren over een nieuwe beveiligde en gepersonaliseerde sleutel beschikken (uw Audi zal eveneens geprogrammeerd moeten worden, zodat hij de bijkomende sleutel herkent en de verloren sleutel zal misschien moeten worden gedeprogrammeerd om latere problemen te vermijden).

Bel naar
Audi Assistance op het nr.
+32 2 756 86 81

Algemene voorwaarden

Om gedurende de 2-jarige periode van de constructeursgarantie (conventionele garantie) recht te hebben op bijstand volstaat het om het door de constructeur opgegeven Onderhoudsplan te volgen. Om na de periode van de constructeursgarantie recht te hebben op bijstand, dient elke 24 maanden of 30.000 kilometer (naargelang wat het eerst wordt bereikt) een 'Onderhoudsbeurt' uitgevoerd te worden in het netwerk van Audi Service Partners. Zie meer over de algemene voorwaarden