Audi e-tron Sportback concept > Audi België

Audi e-tron Sportback concept

Geladen met emotie.

De wereld verandert, net als onze mobiliteit. Laat u in vervoering brengen en maak kennis met de mobiliteit van morgen. e-tron zal elektromobiliteit niet alleen duurzaam maar ook bijzonder opwindend maken. Geladen met een spannend design, adembenemende rijsensaties en innoverende technologie die u vrijwel grenzeloze vrijheid biedt. e-tron is elektrisch aangedreven en emotioneel geladen. Maak nu al deel uit van onze evolutie: ervaar e-tron op Auto Shanghai en ontdek de Audi e-tron Sportback concept.

Galerij

Download alle
00:00 | 00:00
 • Acceleratie
  van 0 tot 100 km/h

 • 4,5

  seconden

 • Elektrische actieradius
  van

 • 500

  kilometer

 • Max. Vermogen
  van

 • 320

  kW

Geladen met comfort.

De Audi e-tron Sportback concept belichaamt de symbiose van elektrificering en praktisch nut: hij combineert sportief rijden dankzij een acceleratie van 0 tot 100 km/h in 4,5 seconden bij een maximumvermogen van 320 kW (in Boost zelfs tot 370 kW) met een hoog comfort en een maximale actieradius van 500 kilometer. Dus perfect voor dagelijks gebruik, en nog veel meer.

De visie van e-tron voelt niet alleen fascinerend aan, ze oogt ook fascinerend. De Audi e-tron Sportback concept is een adembenemend elektrisch voertuig dat overtuigt met zijn extreem sportieve lijn, zijn grote vlakken en de vlakke lijn van zijn achterpartij. Andere highlights zijn de verlichte ringen en de virtuele zijspiegels. Hij oogt tegelijk krachtig en elegant. Het interieur overtuigt met een innovatieve lichtgevende lak die voor bijzonder spannende accenten zorgt.
1400x438_X17_015.jpg
Geladen met design.

De lichttechnologie van de Audi e-tron Sportback concept wijst de weg naar de dynamische en intelligente toekomst van Audi. De lichten zullen in de toekomst onder meer met behulp van digitale animaties een uiterst gedetailleerde weergave voor achterliggers verschaffen. Bovendien zullen ze extra informatie op het wegdek kunnen projecteren om op die manier de veiligheid te verhogen, met name door een rem- of uitwijkmanoeuvre duidelijker te signaleren.

Geladen met alternatieven.

De Audi e-tron Sportback concept toont dat de zuiver elektrische toekomst er veelbelovend uitziet, maar vandaag al biedt Audi een hele reeks krachtige hybride voertuigen aan. De Audi Q7 e-tron quattro*, de eerste plug-inhybride met quattro, maakt indruk met zijn buitengewone efficiëntie en de grootste elektrische actieradius in zijn segment. De compacte Audi A3 Sportback e-tron* combineert de voordelen van een elektrische aandrijving met die van een verbrandingsmotor. Elektrisch rijden en een grote actieradius dankzij de krachtige 4-cilinder – zodat hij uiterst geschikt is voor dagelijks gebruik.
1400x438_X17_INT_009.jpg
Schrijf u nu in om op de hoogte te blijven van de actualiteit in verband met de Audi e-tron Sportback concept:

* Brandstofverbruik en CO₂-emissie

A3 Sportback e-tron: Brandstofverbruik gecombineerd: benzine 1,8–1,6 l/100km | Stroom 12,0–11,4 kWh/100km; CO₂-emissie gecombineerd: 40–36 g/km
Q7 e-tron quattro: Brandstofverbruik gecombineerd: diesel 1,9–1,8 l/100km | Stroom 190,0-181,0 Wh/km; CO₂-emissie gecombineerd: 50–48 g/km