Exterieur > Audi R8 Coupé > Audi België

Audi R8 Coupé

  • stage_exterior_front.jpg
stage_exterior_front.jpg

Positief opvallen.

Laag, breed en gespierd: het design van de nieuwe Audi R8 Coupé heeft karakter en ademt iets tijdloos uit. De markante Audi singleframe, de scherpe lijnen op de flanken en de atletische achterkant tonen wat de krachtige motor in huis heeft.

Een tijdloze stijl
256x144_AR8_151005_1.jpg
Carbon details accentueren het exterieur, zoals de opvallende achtervleugel. Voor het publiek betekent dit een extra dosis sportiviteit en voor de bestuurder extra downforce op de achteras.
Een goed zicht
256x144_AR8_151003_1.jpg
De honingraat singleframe grille is via plastisch vormgegeven vlakken met de koplampen verbonden. De dagrijverlichting volgt de lijnen van de luchtinlaten en benadrukt daarmee extra de breedte van de Audi R8 Coupé. De optionele laserspot voor het grootlicht schijnt niet alleen verder, maar zorgt ook voor een accent aan de voorzijde van uw auto.
Gewichtsbesparende technologie
256x144_AR8_D_151014.jpg
Ondanks extra uitrusting is de Audi R8 Coupé tot 50 kg lichter dan zijn voorganger. Dat is onder meer te danken aan de materiaalmix in het Audi Space Frame (ASF). Zoals altijd is in het ASF elke component exact afgestemd op de montageplek en het montagedoel. Daarom hebben de engineers sommige delen vanwege hun functie nu in de kale carrosserie geïntegreerd. De ruwe carrosserie weegt ongeveer vijftien procent minder dan bij de voorganger. De torsiestijfheid is met veertig procent verbeterd. De carrosseriepanelen zijn allemaal van aluminium. Tegen meerprijs zijn delen als de frontsplitter, diffusor en sideblades van een koolstofvezellaag voorzien.
Let op, geld lenen kost ook geld.

Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten.De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.