Interieur > Audi R8 Coupé > Audi België

Audi R8 Coupé

  • stage_exterior_front.jpg
stage_exterior_front.jpg

Technologische topsporter

Het interieur blinkt uit door de sportieve elegantie, fraaie materialen, nauwkeurige afwerking en innovatieve technologieën. Kies uit 28 kleurencombinaties en zorg zo voor een eigen accent in deze cockpit. Echte stijl heeft immers een persoonlijk karakter.

  • 563x317_AQUA_141001_ICC39L.jpg
    Uw persoonlijke lievelingszetel

    Audi exclusive biedt u een grote keuze aan kleuren. Van het elegante albasterwit over het sportieve karmijnrood tot het keurige nachtblauw. Ontdek de wereld van de exclusieve leders.

    Meer weten
Nieuwe technologieën
256x144_AR8_D_151004_detail3.jpg
De Audi R8 maakt gebruik van de nieuwste technologie inzake infotainment. MMI navigatie plus is standaard geïnstalleerd. Het MMI touch aanraakwiel is het centrale bedieningselement. Op de achtergrond draait de tweede generatie van het modulaire infotainmentplatform. MMI navigatie plus wordt verder aangevuld door de Audi connect module. De passagier kan een smartphone of tablet aansluiten via de geïntegreerde wifi-hotspot van het systeem.
Audi virtual cockpit
256x144_AR8_D_151002.jpg
De virtuele Audi cockpit is vrijstaand geplaatst en presenteert alle informatie op zijn 12,3 inch display met uitvoerig uitgewerkte en fascinerende graphics. De bestuurder kan schakelen tussen verschillende weergaves en ook de digitale instrumenten aan zijn persoonlijke wensen aanpassen in de individuele modus. In de prestatiemodus krijgt de bestuurder informatie over de rijprogramma's, de versnelling, de vertraging en de laterale krachten evenals over het vermogen en de koppel. De virtuele Audi cockpit geeft ook een schakellicht weer dat de bestuurder vertelt wanneer de snelheidslimiet van de motor is bereikt. De bestuurder bedient de virtuele Audi cockpit met het multifunctionele plus stuur. De hand van de bestuurder blijft op het stuur en hij of zij kan zich op de wegh blijven concentreren. Anderzijds kunnen handelingen uitgevoerd worden met het aanraakwiel of de knoppen in de centrale console.
Let op, geld lenen kost ook geld.

Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten.De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.