Taal kiezen

Kies de gewenste taal.

TT RS Coupé en TT RS Roadster > Audi België

Audi TT RS Coupé en TT RS Roadster

TT RS Coupé en TT RS Roadster

Krachtiger dan ooit. Nieuwe Audi TT RS Coupé en Audi TT RS Roadster.

De ongeëvenaarde sound van een vijfcilinder, een indrukwekkend vermogen van 294 kW (400 pk) en betrouwbare tractie dankzij de permanente quattro-vierwielaandrijving. De nieuwe TT RS, de speerpunt van de TT-modelreeks, wordt onder het label van Audi Sport op de markt gebracht. Audi stelt de TT RS Coupé en TT RS Roadster voor op het autosalon van Peking. De verkoop start in april 2017.

Audi Sport track attack: Nürburgring

18 en 19 april 2017

 • 563x317_AR8_151011_1.jpg
  Een unieke rij-ervaring

  Audi biedt een nieuwe intensieve trainingsdag: Audi Sport track attack. Een unieke gelegenheid om de technologische hoogstandjes te testen van de Audi R8 V10 Plus op het mythische Nürburgring circuit.

  Het aantal deelnemers is beperkt. Wees er dus snel bij!

  Meer weten
Schrijf u nu in op de hoogte te blijven van de actualiteit in verband met de Audi TT RS Coupé en TT RS Roadster
1920x1080_ATTRS_161005_coupe.jpg
1920x1080_ATTRS_161003.jpg

"De nieuwe vijfcilindermotor uit aluminium ontwikkelt 400 pk, dat is 60 pk meer dan zijn voorganger", vertelt Dr. Ing. Stefan Knirsch, binnen de raad van bestuur van Audi verantwoordelijk voor technische ontwikkeling. "Samen met de quattro-vierwielaandrijving staat hij garant voor sportief rijplezier bij een maximale tractie. Voor het eerst maakt Audi op een serieproductiemodel gebruik van de Matrix OLED-achterlichten."

quattro-vierwielaandrijving

De kracht van de 2.5 TFSI-motor wordt via een bliksemsnel schakelende S tronic-zevenversnellingsbak naar de permanente vierwielaandrijving quattro gestuurd. Een lamellenkoppeling verdeelt de kracht volledig variabel tussen de beide assen. Een sterke grip en uitzonderlijk rijplezier zijn het resultaat. De selectieve koppelverdeling per wiel maakt de handling nog pittiger en veiliger. Via het Audi drive select-systeem kan de bestuurder de quattro-vierwielaandrijving, maar ook de stuurinrichting, de S tronic, de motorkarakteristiek en de uitlaatkleppen beïnvloeden. Hij heeft daarbij de keuze uit vier modi: comfort, auto, dynamic en individual.

Infotainment en Audi connect

Ook op het vlak van infotainment biedt Audi tal van highend technologieën. Tot de opties behoren de MMI Navigatie plus met MMI touch inclusief zoekfunctie via vrije tekstinvoer en natuurlijke spraakbediening en de onlinemodule Audi connect met WLAN-hotspot. Met de Audi phone box kunnen compatibele smartphones via inductie worden opgeladen en voor een optimale ontvangst aan de voertuigantenne gekoppeld worden. De nieuwe Audi smartphone interface geeft een selectie van apps vanaf de smartphone rechtstreeks via de Audi virtual cockpit weer. Een highlight voor muziekfanaten is het Bang & Olufsen Soundsystem.

Ontdek het hele Audi Sport gamma bij één van onze 3 officiële Audi Sport verdelers
 • DELORGE AUTOMOTIVE HASSELT

 • Herkenrodesingel 8 C
  3500 Hasselt
  +32 11 27 84 40

 • AUDI DELBAR

 • Gentstraat 99-101
  8930 Rekkem
  +32 56 43 35 70

 • AUDI CENTER BRUSSELS

 • Bemptstraat, 38
  1620 Drogenbos
  +32 2 371 27 11