A1 Sportback

A1 Sportback > Welkom
1400x438_AA1_SB_141004.jpg

Maak van elke ontmoeting iets bijzonders De vernieuwde Audi A1 Sportback

De vernieuwde Audi A1 Sportback weerspiegelt een moderne levenswijze. Hij gaat uit van zijn eigen kracht, inclusief alle persoonlijke kenmerken die daarbij horen. Verder presteert hij goed en blijft hij op plezierige wijze verrassen. Andere voordelen van de vernieuwde Audi A1 zijn de zuinige motoren en de moderne technologie op het gebied van connectiviteit en navigatie. Kortom, deze compacte uitblinker vraagt om een nadere kennismaking. Grootsheid heeft immers meerdere kanten.

Galerij - Audi A1 Sportback

Bekijk de foto's
 • Groot in elk detail

  Audi A1 Sportback

 • Meer ruimte om vrienden en familie veilig en ontspannen mee te nemen. Dan ziet iedereen dat de Audi A1 Sportback volledig aan de eigen wensen en smaak is aan te passen. Er zijn diverse uitvoeringen om mee te beginnen, die vervolgens met behulp van de kleuren voor buiten- en binnenkant en interessante extra's op maat zijn samen te stellen. De een gaat voor sportiviteit, de ander legt wellicht meer de nadruk op designaspecten. Druk een eigen stempel op deze Audi en geef hem daardoor een uniek karakter.

  Meer weten
 • De Audi A1 Sportback zit boordevol doordachte technologieën die autorijden makkelijker en leuker maken. Zo verschijnen de 3D-kaarten van de optionele 'MMI® navigatie plus' op een 6,5-inch groot kleurendisplay. Ook de oren komen niets te kort, want de veertien luidsprekers van het optionele BOSE Surround Sound-systeem produceren een indrukwekkend geluid.

  Kiezen voor de uitrusting
 • De horizontale lijnen van de Audi A1 Sportback benadrukken zijn breedte, waardoor hij nog meer indruk maakt. Bovendien verraden deze gespierde looks dat rijplezier en dynamiek in deze auto vanzelfsprekend zijn. De buitenspiegels zijn nu nog gestroomlijnder van vorm en ook de voorzijde heeft aan karakter gewonnen.

  Meer weten
 • Onderweg valt er veel te beleven. Dat komt mede doordat de actuele generatie TDI- en TFSI-motoren bijdraagt aan sportief en zuinig autorijden. Een start-stopsysteem en terugwinning van remenergie zijn standaard. De 7-traps S tronic® versnellingsbak met dubbele koppeling schakelt razendsnel. Goede prestaties en een uitstekende wagenbeheersing.

  Meer weten
 • 480x270__0021_AA1_SB_141003.jpg

  Huidige voorwaarden

  Geniet van gunstige voorwaarden op uw nieuwe Audi A1 Sportback dankzij de Audi Conditions.

  Ontdek de voorwaarden
 • LDR_PG02_AQUA_10335.jpg

  Audi exclusive

  Audi exclusive biedt tal van individualiseringsmogelijkheden volgens persoonlijke wensen, om u in staat te stellen de kunst om een uiterst individuele levensstijl uniek te maken naar waarde te schatten!

  Meer weten
 • 480x270__0024_AA1_D_141012.jpg

  Audi Genuine Accessories

  Hoogwaardige materialen, perfecte pasvormen en geavanceerde productieprocessen vormen een topproriteit. Dat geldt uiteraard ook voor Audi Genuine Accessories.

  Ontdek