A4 Avant

1400x438_AA4_A_10364.jpg

Comfort en sportiviteit Audi A4 Avant

De Audi A4 Avant biedt nog meer technisch raffinement, nog meer comfort, nog meer power. En meer intelligentie, want alle motorvarianten in de A4-modellen zijn standaard voorzien van een start-stopsysteem. U ziet het: er is veel veranderd, maar er is ook iets hetzelfde gebleven: de Audi A4 Avant blijft namelijk onmiskenbaar een Audi. Een auto met karakter. Net zo'n persoonlijkheid zoals u.

Galerij – Audi A4 Avant

Meer foto's
 • Mobiele persoonlijkheid

  Audi A4 Avant

 • Comfortabel en functioneel Het interieur van de Audi A4 Avant

  480x270_AA4_D_11258_70PZ.jpg

  Informatief en ruim: het interieur met slim ingedeeld dashboard. Diverse details dragen zichtbaar bij aan het premium karakter. Zo prijken er chroomapplicaties op de lichtschakelaar, knoppen van de airconditioning, MMI draai-drukknop, ventilatieroosters, spiegelverstelknop, knoppen voor de raambediening en om de versnellingspook- of transmissiehendelmanchet. De interieurkleuren en decoratielijsten in staalgrijze reflexlak of aluminium Trigon ogen sportief, terwijl de houten uitvoeringen (bijvoorbeeld bruin naturel gevlamd essenhout) juist elegant overkomen.

 • Snel en dynamisch Het exterieur van de Audi A4 Avant

  480x270_0004_AA4_A_10366_2.jpg

  Een zeer geslaagde synthese van comfort en sportiviteit: de Audi A4 Avant. De fraaie proporties zorgen voor een krachtige uitstraling. De aflopende dak- en taillelijnen symboliseren snelheid en dynamiek. Ook de lengte van 4,7 meter komt het sportieve design ten goede. Bovendien maakt deze maat de Audi A4 Avant zeer elegant. De bagageruimte heeft een inhoud van 490 liter en met neergeklapte achterbank is dat zelfs 1.430 liter. Bagageogen, bagagehaken, een opbergvak met opbergnet en een 12V-aansluiting vergroten de gebruiksmogelijkheden.

 • Nog meer comfort De uitrusting van de Audi A4 Avant

  480x270_0004_AA4_D_11257_AP.jpg

  Ook voor de A4 Avant zijn er talloze extra's, die zijn voortreffelijkheid benadrukken, bijvoorbeeld de optionele MMI® navigatie plus. De bediening daarvan verloopt intuïtief met de MMI draai-drukknop. Die fungeert ook als joystick. Daarnaast werkt het systeem met spraakherkenning. Bij MMI navigatie plus hoort onder andere een 7-inch kleurenscherm waarop 3D-kaarten verschijnen. Op de interne harddisk passen ook muziek- en mediafiles. In combinatie met het optionele Audi connect inclusief telefoonvoorbereiding online (Bluetooth) heeft u toegang tot vele door Audi connect ondersteunde diensten. Daartoe behoren onder meer een eigen WiFi-hotspot in de auto, navigeren met behulp van Google Earth™* en Google Street View™* alsmede online verkeersinformatie.

 • 563x317_16-9_AA4_A_10364.jpg

  Audi ultra

  Op het eerste gezicht zijn het typische Audi-modellen: sportief, premium en modern. Binnenin verbergen ze echter bijzondere technologieën die samen de auto nog schoner en zuiniger maken.

  Meer weten
 • LDR_PG02_AQUA_10335.jpg

  Audi exclusive

  Audi exclusive biedt tal van individualiseringsmogelijkheden volgens persoonlijke wensen, om u in staat te stellen de kunst om een uiterst individuele levensstijl uniek te maken naar waarde te schatten!

  Meer weten