Audi | Gamma | Modellen | A4 Berline > Welkom

A4 Berline

De nieuwe Audi A4 Berline Voorsprong is intens

Krachtiger, zuiniger, intelligenter. De nieuwe Audi A4 bekoort dankzij een vooruitstrevende synthese van technologie en schoonheid. De als optie beschikbare innoverende virtual cockpit met een helder LCD-scherm van 12,3 duim en het 3D-geluidssysteem van Bang & Olufsen Sound zorgen voor aantrekkelijke accenten in het interieur en bepalen nieuwe normen in het segment.

A4 Berline

 • 1.4 TFSI
 • Pack Executive Plus
 • MMI Navigation
Configureren Nieuwe configuratie starten
 • a-stage-exterior.jpg
  Comfortabel
 • a-stage-exterior.jpg
  Design
 • Brun argus

 • Gris Manhattan métallisé

 • Gris Florett métallisé

 • Bleu scuba métallisé

 • Rouge tango métallisé

 • Gegoten aluvelgen in 5-dubbelspaak design, contrastgrijs, gedeeltelijk gepolijst

 • Audi Sport gegoten aluvelgen in 5-V-spaak design in titaanoptiek mat, glanzend gefreesd

 • Audi Sport gegoten aluvelgen in 10-V-spaak design

 • Gegoten aluvelgen in 10-spaak V-design

 • Gegoten aluvelgen in 10-spaak dynamiek design, gedeeltelijk gepolijst

Audi A4 virtual experience

a4experience.jpg

U kunt hem zien. Maar hoe de nieuwe Audi A4 voelt? Dat kunt u nu ervaren met de Audi A4 Experience. Zet u schrap voor een intense virtual reality beleving: ervaar de highlights, ontdek ‘m tot in detail en voel de voorsprong.

Galerij

1920x1080_AA4_151016.jpg

Bekijk de nieuwe Audi A4.

Motoren

Acht motoren die zich volgens hetzelfde principe gedragen: goed presteren en zuinig omgaan met brandstof. Vergeleken met de vorige generatie is het verbruik tot wel 21 procent gedaald, terwijl het vermogen - ook weer afhankelijk van de versie - met 25 procent is gestegen. De Audi A4 Berline komt met acht motorvarianten op de markt: drie TFSI- en vijf TDI-krachtbronnen. Gemeenschappelijk kenmerk: betere prestaties en een gunstiger verbruik.

Meer weten

Audi virtual cockpit

De optionele Audi virtual cockpit garandeert topklasse hightech in de Audi A4 Berline. Een 12,3-inch LCD-scherm fungeert als instrumentenpaneel. Daar is niet alleen veel informatie op te presenteren, maar ook nog eens op diverse manieren.

Meer weten

Fiscale aftrekbaarheid tot 90%. Maandelijkse nettobijdrage op VAA : € 76,86*
De nieuwe Audi A4 Berline vanaf € 340 per maand excl. BTW in Financiële Renting.*

* Audi A4 Berline 2.0l TDI 136 pk. Catalogusprijs incl. BTW: € 33.160. Huurprijs incl. BTW: € 411,40. Offerte in Financiële Renting berekend op basis van 60 maanden, zonder eerste verhoogde huurprijs, aan een voordeeltarief van 0,99% en met een aankoopoptie van 25%. Aanbieding voorbehouden aan professionele gebruikers. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door D’Ieteren Lease n.v., maatschappelijke zetel Leuvensesteenweg 679, 3071 Kortenberg, België -RPR Leuven – KBO 0402623937. Prijzen van 01.01.2016 tot 31.01.2016. Onder voorbehoud van vergissingen of prijsveranderingen. Afgebeelde modellen met opties. Audi Financial Services is een commerciële benaming van D’Ieteren Lease n.v. (filiaal van Volkswagen D’Ieteren Finance). D’Ieteren Lease nv (FSMA 20172 A) is een niet- verbonden agent van P&V verzekeringen (FSMA 0058) en een onderagent van Allia Insurance Brokers (FSMA 11420 A).

(1) Het product « 3 jaar garantie, zonder kilometerbeperking » is een product voorgesteld door Audi Import België. Gelieve www.audi.be te raadplegen om de voorwaarden van deze garantie te kennen. (2) 24 maanden gratis aflossingen bij het ondertekenen van een Audi Wecare-onderhoudscontract. Audi Wecare is een product van D’Ieteren n.v., maatschappelijke zetel: Maliestraat 50, 1050 Brussel - België - RPR Brussel 0403 448 140. Zie de algemene voorwaarden voor de exacte dekking op www.audiwecare.be. Actie geldig voor elk Wecare- en Wecare Fleet-contract (uitgezonderd overheidsmarkten en verhuurcontracten op lange termijn) getekend en niet opgezegd, bij de bestelling van een nieuwe wagen tussen 1/12/2015 en 31/01/2016 (datum offerte en datum handtekening klant). Een Wecare-contract bedraagt minimum 36 maanden en 30.000 km.

Let op, geld lenen kost ook geld.

Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten.De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.