A4 Berline

1400x438_AA4_L_10546.jpg

Koploper in vooruitgang Audi A4 Berline

Er is veel veranderd, maar er is ook iets hetzelfde gebleven. De Audi A4 blijft namelijk onmiskenbaar een Audi. Het is echter niet zomaar een auto. Het is als het ware een rijdend statement, dat aan een niveau voldoen dat u eerder in een veel hoger segment zou verwachten. Ook prettig zijn de uitgebreide standaarduitrusting en de mogelijkheid om uw auto tot in detail naar wens aan te kleden. Kortom: uw eigen Audi A4.

Galerij - Audi A4 Berline

Meer foto's
 • Meer fascinatie

  Audi A4 Berline

 • Een topklasse ambiance Het interieur van de Audi A4 Berline

  480x270_0002_AA4_D_11255_1.jpg

  De interieurkleuren en decoratielijsten in staalgrijze reflexlak of aluminium Trigon ogen sportief, terwijl de houten uitvoeringen (bijvoorbeeld bruin naturel gevlamd essenhout) juist elegant overkomen. Er prijken chroomapplicaties op de lichtschakelaar, knoppen van de airconditioning, MMI® draai-drukknop, ventilatieroosters, spiegelverstelknop, knoppen voor de raambediening en om de versnellingspook- of transmissiehendelmanchet.

 • Strakke lijnen Het exterieur van de Audi S4 Berline

  480x270_AA4_L_10549.jpg

  Strakke lijnen bepalen het klassieke silhouet van deze Berline met zijn harmonieuze proporties. De doorgetrokken lijn van de motorkap naar de achterklep maakt de auto optisch langer en brengt dynamiek in het spel. De gespierde vormtaal geeft deze sportieve bolide road presence, zonder dat de elegantie uit het oog is verloren. Kijk maar naar de sierlijke lange daklijn. Het design van de optionele Xenon plus koplampen benadrukt dat deze verlichtingsunits een technisch hoogstandje zijn. Vanzelfsprekend mag de LED-dagrijverlichting daarin niet ontbreken.

 • Pure aantrekkingskracht De uitrusting van de Audi A4 Berline

  480x270_AA4_D_11256.jpg

  De keuze voor Audi is een keuze voor een merk dat meer biedt, zoals bijvoorbeeld de optionele MMI® navigatie plus met hoge resolutie 7-inch kleurendisplay voor 3D-kaartweergave en een harddisk voor muziek- en mediafiles. De bediening werkt intuïtief met de MMI® draai-drukknop met geïntegreerde joystick of naar keuze met spraakherkenning. In combinatie met het optionele Audi connect inclusief telefoonvoorbereiding online (Bluetooth) heeft u toegang tot vele door Audi connect ondersteunde diensten. Daartoe behoren onder meer een eigen WiFi-hotspot in de auto, navigeren met behulp van Google Earth™* en Google Street View™* alsmede online verkeersinformatie.

 • 256x144_AA4_L_10546.jpg

  Audi ultra

  Op het eerste gezicht zijn het typische Audi-modellen: sportief, premium en modern. Binnenin verbergen ze echter bijzondere technologieën die samen de auto nog schoner en zuiniger maken

  Meer weten
 • LDR_PG02_AQUA_10335.jpg

  Audi exclusive

  Audi exclusive biedt tal van individualiseringsmogelijkheden volgens persoonlijke wensen, om u in staat te stellen de kunst om een uiterst individuele levensstijl uniek te maken naar waarde te schatten!

  Meer weten