nieuwe A4 Berline

nieuwe A4 Berline > Welkom
1400x438_AA4_L_151014.jpg
nieuwe A4 Berline

De nieuwe Audi A4 Berline Voorsprong is intens

Krachtiger, zuiniger, intelligenter. De nieuwe Audi A4 bekoort dankzij een vooruitstrevende synthese van technologie en schoonheid. De als optie beschikbare innoverende virtual cockpit met een helder LCD-scherm van 12,3 duim en het 3D-geluidssysteem van Bang & Olufsen Sound zorgen voor aantrekkelijke accenten in het interieur en bepalen nieuwe normen in het segment. Tijdens de ontwikkeling van de nieuwe Audi A4 werd de nadruk gelegd op het terugdringen van de CO2-uitstoot. De nieuwkomer verbruikt gemiddeld 21 procent minder dan zijn voorganger, terwijl de prestaties tot 25 procent toegenomen zijn.

Galerij - Nieuwe Audi A4 Berline

Meer foto's
  • Brun argus

  • Gris Manhattan métallisé

  • Gris Florett métallisé

  • Bleu scuba métallisé

  • Rouge tango métallisé

  • Gegoten aluvelgen in 5-dubbelspaak design, contrastgrijs, gedeeltelijk gepolijst

  • Audi Sport gegoten aluvelgen in 5-V-spaak design in titaanoptiek mat, glanzend gefreesd

  • Audi Sport gegoten aluvelgen in 10-V-spaak design

  • Gegoten aluvelgen in 10-spaak V-design

  • Gegoten aluvelgen in 10-spaak dynamiek design, gedeeltelijk gepolijst

Motoren

Acht motoren die zich volgens hetzelfde principe gedragen: goed presteren en zuinig omgaan met brandstof. Vergeleken met de vorige generatie is het verbruik tot wel 21 procent gedaald, terwijl het vermogen - ook weer afhankelijk van de versie - met 25 procent is gestegen. De Audi A4 Berline komt met acht motorvarianten op de markt: drie TFSI- en vijf TDI-krachtbronnen. Gemeenschappelijk kenmerk: betere prestaties en een gunstiger verbruik.

Meer weten

Audi virtual cockpit

De optionele Audi virtual cockpit garandeert topklasse hightech in de Audi A4 Berline. Een 12,3-inch LCD-scherm fungeert als instrumentenpaneel. Daar is niet alleen veel informatie op te presenteren, maar ook nog eens op diverse manieren.

Meer weten

Commercialisering & prijzen

563x317_AA4_L_151014.jpg

De nieuwe Audi A4 is beschikbaar vanaf september met een startprijs van € 29.950 (incl. btw) voor de Berline en € 31.800 (incl.btw) voor de Avant. Geniet van de voordelige fiscale voorwaarden dankzij zijn energie-efficiëntie en schenk uzelf een unieke wagen dankzij zijn vele packs en opties.

Verkoopstart najaar 2015

563x317_AA4_151016.jpg

De nieuwe Audi A4 Berline is vanaf september te koop en maakt tegen eind november zijn opwachting in de showrooms. Nog niet ingeschreven op onze nieuwe Audi A4 nieuwsbrief ? Schrijf u nu in en wij houden u op de hoogte van al het nieuws en de evenementen naar aanleiding van zijn komst op de Belgische markt.