Audi | Gamma | Modellen | A5 Cabriolet > Welkom

A5 Cabriolet

Een nieuwe rijervaring De Audi A5 Cabriolet

Er zijn van die momenten die niets nieuws lijken in te houden. En toch is alles plots anders. Intenser. Omdat alles beter tot u doordringt en u nieuwe details ziet. In de Audi A5 Cabriolet begrijpt u beslist wat we bedoelen. In deze fraaie auto maakt het alledaagse plaats voor iets bijzonders. U voelt dat dit niet zomaar een cabriolet is. Deze bolide zorgt voor nieuw rijplezier.

Galerij – A5 Cabriolet

Meer foto's
 • Sportief en bijzonder

  De Audi A5 Cabriolet

 • Het is de intense rijbeleving die de Audi A5 Cabriolet zo verleidelijk maakt. Dat komt ook in het interieur tot uitdrukking. Hier overheerst exclusiviteit, dankzij een fraai design en toonaangevende techniek. Vier inzittenden reizen in alle comfort. De voorpassagiers zitten naar wens op geventileerde en verwarmbare comfortstoelen. Een andere aantrekkelijke optie is de hoofdruimteverwarming voorin. De automatische gordelbrengers dragen bij aan het comfort. Beide achterinzittenden beschikken optioneel over in de achterbank geïntegreerde bekerhouders.

  Meer weten
 • Kijk naar de forse wielbasis, de lange motorkap en de korte overhangen. Het zijn ontwerpdetails die het atletische van een coupé benaderen. Ze maken de A5 Cabriolet mede tot een markant model. Het volledig eigen gezicht houdt ook stand als de stoffen cabriokap gesloten is. Dit dak blinkt uit door het hoge comfortniveau en de doordachte details. Zo geeft de volledig automatische kap in slechts 15 seconden toegang tot zomerse luchten. Tot een snelheid van 50 km/h is het dak ook onder het rijden te bedienen. De koplampen zijn standaard voorzien van Xenon plus verlichting en LED-dagrijverlichting. De markante voorzijde en de horizontale lijnen aan de achterkant geven de Audi A5 Cabriolet een vastberaden uitstraling.

  Meer weten
 • Met alle mogelijkheden die Audi biedt op het gebied van uitrusting, haalt u nog meer uit uw A5 Cabriolet dan u voor mogelijk hield. Neem bijvoorbeeld de optionele MMI® navigatie plus. Op het hogeresolutie kleurendisplay zijn 3D-kaarten te zien. In combinatie met Audi connect en de bijbehorende Bluetooth-telefoonaansluiting ziet u naar wens zelfs Google Earth™ en Google Street View™ kaarten en foto's. De geïntegreerde harddisk biedt ook ruimte aan uw muziek of andere bestanden.Op de geïntegreerde harddisk is nog voldoende ruimte voor eigen entertainment. Ideaal op momenten dat u de rijwind en het landschap wilt aanvullen met uw favoriete muziek- en videobestanden.

  Kiezen voor de uitrusting

A5 Intenso

 • 2.0 TDI clean diesel
 • Pack Intenso Plus
Configureren Nieuwe configuratie starten
 • zie4zb.jpg
  A5 Intenso
 • zie4zb.jpg
  A5 Lounge
 • zie4zb.jpg
  A5 Intenso & Lounge

Let op, geld lenen kost ook geld.

Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten.De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.