Audi | Gamma | Modellen | A5 Coupé > Welkom

A5 Coupé

Gebaseerd op vastberadenheid Audi A5 Coupé

Niets is spannender dan een première, zeker als het die van uw nieuwe auto betreft. Het eerste oogcontact, de eerste keer gas geven, de eerste bocht, de eerste lange rit. Voor deze speciale gelegenheden is er een passende auto: de Audi A5 Coupé. Met een fascinerend design en met veel rijdynamiek. Een bijzondere coupé om nieuwe richtingen mee in te slaan, om nieuwe ideeën en ervaringen mee op te doen. Stap in de Audi A5 Coupé. En maak elke rit net zo bijzonder als die speciale, eerste rit.

Galerij - Audi A5 Coupé

Meer foto's
 • Sportief en elegant

  Audi A5 Coupé

 • Het standaard driespaaks lederen sportstuurwiel voelt prettig aan, net zoals de ergonomische, lederen pookknop van de handgeschakelde versnellingsbak of automaat. Waar u ook naartoe rijdt in uw Audi A5 Coupé, elke kilometer is een genot. Dat is mede te danken aan de comfortabele stoelen, die u helemaal volgens uw smaak kunt laten bekleden met exclusieve stof, verfijnd leder of een hoogwaardige combinatie van alcantara en leder. Naar wens neemt u plaats op geventileerde en verwarmbare comfortstoelen voor. Een groot panorama-kanteldak met zonwering staat ook in de prijslijst. Dit elektrisch bedienbare glazen dak maakt de reis voor alle inzittenden nog aangenamer.

  Meer weten
 • De Audi A5 Coupé speelt met de mooie proporties van een klassieke coupé. De lage, gebogen dakvorm oogt sportief en elegant. Krachtige kleuren en fraaie 17- tot 20-inch velgen accentueren het design. In de singleframe grille zijn de horizontale louvres nadrukkelijk aanwezig, waardoor de grille een sprekend effect heeft. De koplampen met standaard Xenon plus verlichting zijn voorzien van opvallende LED-dagrijverlichting. Onder de mistlampen lopen chroomkleurige blades. Aan de achterzijde vormen de lichtclusters het eindpunt van de sierlijke heuplijn die over de flanken loopt.

  Meer weten
 • Stelt u gerust hoge eisen. De A5 Coupé voldoet eraan. Zo zijn in de optionele MMI® navigatie plus innovaties geïntegreerd. Het systeem is te bedienen met de MMI-knop met geïntegreerde joystick en verder zijn een hoogwaardig 7-inch kleurendisplay, 3D-kaartweergave en een harddisk voor muziek- en mediabestanden inbegrepen. In combinatie met Bluetooth-telefoonaansluiting heeft u desgewenst toegang tot de diensten van Audi connect. Via de WiFi-hotspot in de auto navigeert u dan met behulp van Google Earth™ en Google Street View™.

  Kiezen voor de uitrusting

A5 Intenso

 • 2.0 TDI ultra
 • Pack Intenso Plus
Configureren Nieuwe configuratie starten
 • zie4zb.jpg
  A5 Intenso
 • zie4zb.jpg
  A5 Lounge
 • zie4zb.jpg
  A5 Intenso & Lounge

Let op, geld lenen kost ook geld.

Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten.De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.