Audi | Gamma | Modellen | A5 Sportback > Welkom

A5 Sportback

Een uitstraling die
meteen indruk maakt
De Audi A5 Sportback

De eerste indruk is belangrijk, want dan vormt iemand een mening. Wie de Audi A5 Sportback bekijkt, ziet meteen dat het een bijzondere auto is. Dit is een coupé, maar dan anders. Met een unieke uitstraling, die ook na verloop van tijd niet aan kracht inboet.

Galerij – A5 Sportback

Meer foto's
 • Aantrekkelijk & modern

  De Audi A5 Sportback

 • Het driespaaks lederen sportstuurwiel voelt prettig aan, net zoals de ergonomische, lederen pookknop van de handgeschakelde versnellingsbak of automaat. De vier of vijf comfortabele zitplaatsen geven een goede zijdelingse steun. Naar wens neemt u voorin plaats op geventileerde en verwarmbare comfortstoelen. De stoelbekledingen maken het interieur nog sprekender. Overweeg bijvoorbeeld leder fijnnappa, dat bijzonder prettig aanvoelt. Ook achterin is het aangenaam ruim. Na een langere reis stappen de passagiers nog steeds ontspannen uit. De grote bagageruimte met 1 meter brede opening is eenvoudig aan uw wensen aan te passen. Met behulp van de gedeeld neerklapbare achterbank is de inhoud snel te vergroten van 480 tot 1.283 liter.

  Meer weten
 • Van de lange, driedimensionale motorkap tot aan de achterzijde volgt het design de blauwdruk van een tweedeurs bolide. Scherp getekende lijnen bepalen de uitstraling. Het lage dak zweeft elegant boven de raamstijlloze portieren en de sportieve taillelijn accentueert de grote wielen. De elegante doch krachtig ogende daklijn van de Audi A5 Sportback mondt uit in een vlak aflopende achterzijde. De LED-achterlichten vormen een soepele overgang van de belangrijkste flanklijn naar de achterkant. De standaard Xenon plus verlichting met LED-dagrijverlichting springt meteen in het oog.

  Meer weten
 • Voorzie uw A5 Sportback van veelzeggende highlights. Met de optionele MMI® navigatie plus verliest u nooit uw doel uit het oog. De bediening is intuïtief dankzij de MMI-knop met geïntegreerde joystick of naar keuze met de stemherkenning. Ook een hoogwaardig 7-inch kleurendisplay met 3D-kaartweergave en een harddisk voor muziek- en mediabestanden zijn inbegrepen. In combinatie met Audi connect inclusief Bluetooth telefoonaansluiting is er zelfs een eigen WiFi-hotspot aanwezig. Daarmee heeft u ook toegang tot een groot aantal door Audi connect ondersteunde diensten.

  Kiezen voor de uitrusting

A5 Intenso

 • 2.0 TDI ultra
 • Pack Intenso Plus
Configureren Nieuwe configuratie starten
 • zie4zb.jpg
  A5 Intenso
 • zie4zb.jpg
  A5 Lounge
 • zie4zb.jpg
  A5 Intenso & Lounge

Let op, geld lenen kost ook geld.

Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten.De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.