Audi | Gamma | Modellen | S5 Coupé > Welkom

S5 Coupé

Een nieuwe vorm van sportiviteit De Audi S5 Coupé

Een auto die het begrip ‘sport’ in een klassieke vorm vertolkt: de Audi S5 Coupé. Meer dan alleen staal en techniek, want tastbare dynamiek. Een sportwagen met fijngeslepen lijnen. Voorzien van een sterke en soepele motor en mede daardoor messcherp rijdend. Neem de tijd om deze bolide te bewonderen en stap dan in.

Galerij – Audi S5 Coupé

Meer foto’s
 • Kwaliteitsbeleving

  De Audi S5 Coupé

 • Binnenin de Audi S5 Coupé straalt alles sportiviteit uit. Voorbeelden zijn de optionele supersportstoelen voorin met S5 in de rugleuningen gestanst, de standaard stoelverwarming voorin en de elektrisch stoelverstelling alsmede het multifunctionele lederen sportstuurwiel met S5-logo en aluminiumkleurige schakelpaddels. Behalve sportief is het interieur ruim en comfortabel. De hemelbekleding is van huis uit zwart of naar wens in de tint maanzilver. De fraaie decoratielijsten zijn er in geborsteld mat aluminium, zwarte pianolak, carbon Atlas, roestvrijstaal met structuureffect, gevlamd grijs berkenhout en aluminium/zwart beauforthout. Instaplijsten met aluminium segmenten en S5-logo's maken het hoogwaardige beeld compleet.

  Meer weten
 • Geslaagd in het leven, mede dankzij de wil om het beste te zijn. Exterieur, de met elkaar communicerende assistentiesystemen en alle comfortitems zetten de juiste toon. In het geval van het Bang & Olufsen Sound System zelfs letterlijk. Deze geluidsinstallatie mag er zowel optisch als akoestisch zijn. Alle componenten zijn perfect geïntegreerd in het sportieve auto-interieur, waardoor elke muziektrack voor fabuleus luistergenot zorgt. Een streling voor alle zintuigen.

  Kiezen voor de uitrusting
 • De Audi S5 Coupé weet binnen de kortste keren te overtuigen. Door de langgerekte flanklijnen en de lage raampartij oogt de Coupé als een sprintatleet in starthouding. In een oogwenk komt de Audi S5 Coupé uit de startblokken en gaat ervandoor. De optionele 19-inch gegoten lichtmetalen velgen brengen de power over op het asfalt. De Audi singleframe grille met S5-logo schittert in het licht. Ook de bumper trekt de aandacht, met onder meer in aluminiumtint gevatte mistlampen. Achter de voorwielen is te zien dat er ook S5 op de voorremklauwen staat. In de Xenon plus koplampen zit de LED-dagrijverlichting.

  Meer weten
 • Het koppel en de gretigheid imponeren al vanaf de eerste meters. De 3,0-liter V6 TFSI-motor levert een forse 245 kW (333 pk). Daarmee accelereert de S5 Coupé in 4,9 seconden van 0 naar 100 km/h. Daaraan komt een innovatieve mechanische compressor te pas, in combinatie met koeling van de inlaatlucht. De zescilinder is er een compacte krachtcentrale door. De S5 Coupé heeft verder een razendsnel schakelende 7-traps S tronic® transmissie met dubbele koppeling en quattro permanente vierwielaandrijving.

  Meer weten

Let op, geld lenen kost ook geld.

Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten.De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.