Audi | Gamma | Modellen | S5 Sportback > Welkom

S5 Sportback

Een echte racebeleving De Audi S5 Sportback

Het S-logo sierde al veel indrukwekkende modellen van Audi. De Audi S5 Sportback past naadloos in deze traditie.

Galerij – Audi S5 Sportback

Meer foto's
 • Uniek & dynamisch

  De Audi S5 Sportback

 • Het multifunctionele driespaaks lederen sportstuurwiel met aluminiumkleurige schakelpaddels zorgt voor het echte sportautogevoel. De zwarte of maanzilveren hemelbekleding geeft een extra dynamisch accent aan het ruime interieur. De optionele supersportstoelen voor zitten als gegoten. Ze zijn elektrisch verstel- en verwarmbaar en voorzien van S5-logo’s. De aan de S voorbehouden interieurkenmerken bevestigen de sportieve eigenschappen van dit model. Zo zijn er onder meer diverse chroomdelen. Kies verder uit decoratielijsten van geborsteld mat aluminium, carbon Atlas, roestvrijstaalstructuur, grijs gevlamd berkenhout, zwarte pianolak en aluminium/zwart Beauforthout. Voor autoliefhebbers moeten alle details kloppen. Dat weten we heel goed, vandaar ook de S5-instaplijsten met aluminium segmenten.

  Meer weten
 • Pas de Audi S5 Sportback aan uw wensen aan en verrijk zijn uitrusting. Het Bang & Olufsen Sound System mag er zowel optisch als akoestisch zijn. Alle componenten zijn perfect geïntegreerd in het sportieve auto-interieur, waardoor elke muziektrack voor fabuleus luistergenot zorgt. Een streling voor alle zintuigen, tijdens elke rit, met elke snelheid.

  Kiezen voor de uitrusting
 • Teken van daadkracht: de platinagrijze S-singleframe met sculpturale verchroomde horizontale louvres. Let ook op het S5-logo. De speciale S-bumpers met nadrukkelijk aanwezige luchtinlaten benadrukken de sportieve, grote spoorbreedte van dit model. De Xenon plus verlichting met LED-dagrijverlichting maakt de Audi S5 Sportback extra herkenbaar in het verkeer. Grote wielen, zoals de optionele 19-inch gegoten lichtmetalen velgen in 5-parallelspaak ster design, en de in carrosseriekleur gespoten zijskirts dragen bij aan de atletische looks van de S5 Sportback. De LED-achterlichten zorgen optisch voor een soepele overgang van de sportieve flanklijn naar de strak getekende achterkant.

  Meer weten
 • Het koppel en de gretigheid imponeren al vanaf de eerste meters. De 3,0-liter V6 TFSI-motor levert een forse 245 kW (333 pk). Daaraan komt een innovatieve mechanische compressor te pas, in combinatie met koeling van de inlaatlucht. De zescilinder is er een compacte krachtcentrale door. Net zoals de Audi A5 Sportback beschikt ook de S5 Sportback over efficiënte TFSI®-technologie, voor buitengewone prestaties en toch een bescheiden verbruik.

  Meer weten

Let op, geld lenen kost ook geld.

Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten.De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.