Audi | Gamma | Modellen | RS 6 Avant > Welkom

RS 6 Avant

Een lager gewicht, meer rijplezier De Audi RS 6 Avant

De vernieuwde Audi RS 6 Avant is indrukwekkend sterk, ziet er fraai uit en beschikt over Audi's kenmerkende lichtgewicht technologie. Een lager gewicht betekent immers meer levendigheid. Ervaar het zelf in de vernieuwde Audi RS 6 Avant.

Galerij - Audi RS 6 Avant

Meer foto’s
 • Krachtig en comfortabel

  De Audi RS 6 Avant

 • De nieuwe Audi RS 6 Avant heeft veel te bieden: enorm vermogen, opvallende charme en intelligente Audi lichtgewicht constructietechnieken. Omdat een lichtere auto een soepelere auto is. De mate waarin uw rijplezier wordt verhoogd kan niet in cijfers uitgedrukt worden, maar wel in emoties. Ervaar zelf de nieuwe Audi RS 6 Avant.

  Meer weten
 • LDR_PG02_AQUA_10335.jpg

  Audi exclusive

  Audi exclusive biedt tal van individualiseringsmogelijkheden volgens persoonlijke wensen, om u in staat te stellen de kunst om een uiterst individuele levensstijl uniek te maken naar waarde te schatten!

  Meer weten
 • 256x144_0012_ARS6_A_10037_1.jpg

  Audi Quintessentially

  Met hooggekwalificeerde teams in de 60 belangrijkste steden overal ter wereld biedt Quintessentially een ware service op maat aan zijn leden.

  Meer weten

Let op, geld lenen kost ook geld.

Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten.De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.