Audi | Gamma | Modellen | S7 Sportback > Welkom

S7 Sportback

Passie vanaf de eerste kennismaking De Audi S7 Sportback

Passie vanaf de eerste kennismaking. Klaar voor sportieve topprestaties. Als u er ook klaar voor bent. Stap in. En ervaar dynamiek in zijn mooiste vorm. Met inbegrip van comfort en efficiëntie. De Audi S7 Sportback.

Galerij – S7 Sportback

Meer foto’s
 • Geconcentreerde fascinatie

  De Audi S7 Sportback

 • Welkom aan boord. Twee hoogwaardige S-sportzetels voorin. Optioneel verkrijgbaar in luxueus Valconaleder en standaard elektrisch verstelbaar. Een sportieve look is inbegrepen en wordt geaccentueerd met het S7 logo in reliëf in de rugleuning.

  Meer weten
 • LDR_PG02_AQUA_10335.jpg

  Audi exclusive

  Audi exclusive biedt tal van individualiseringsmogelijkheden volgens persoonlijke wensen, om u in staat te stellen de kunst om een uiterst individuele levensstijl uniek te maken naar waarde te schatten!

  Meer weten
 • 320x160__0011_AS7_141004.jpg

  Audi Quintessentially

  Met hooggekwalificeerde teams in de 60 belangrijkste steden overal ter wereld biedt Quintessentially een ware service op maat aan zijn leden.

  Meet weten

Let op, geld lenen kost ook geld.

Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten.De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.