Audi | Gamma | Modellen | S8 > Welkom

S8

Briljante techniek,
nadrukkelijk sportief
De Audi S8

Instappen, gordel vastmaken, motor starten. Waar de reis ook heen gaat, u zult elke kilometer van de indrukwekkende dynamiek genieten. In uw Audi S8 kunt u letterlijk en figuurlijk alle kanten op. Bepaal zelf de richting, de rijstijl en de snelheid. En geniet van de vrijheid die de reserves u geven. Voldoende om het beste te halen uit elke route.

Galerij – Audi S8

Meer foto’s
 • Sportief en comfortabel

  De Audi S8

 • Van de oogverblindend mooie decoratielijsten tot aan de vele interieurtinten en de hoogwaardige ledersoorten: in een Audi S8 geniet u van innovatieve technologie en de luxe ambiance die ambachtelijk vakmanschap uitstraalt. De standaarduitrusting en opties zullen uw verwachtingen overtreffen.

  Meer weten
 • LDR_PG02_AQUA_10335.jpg

  Audi exclusive

  Audi exclusive biedt tal van individualiseringsmogelijkheden volgens persoonlijke wensen, om u in staat te stellen de kunst om een uiterst individuele levensstijl uniek te maken naar waarde te schatten!

  Meer weten
 • 1920x1080_0002_AA8_D_131097_25_9pz.jpg

  Audi Quintessentially

  Met hooggekwalificeerde teams in de 60 belangrijkste steden overal ter wereld biedt Quintessentially een ware service op maat aan zijn leden.

  Meer weten
 • 480x270_AS8_151008.jpg

  Audi S8 plus

  De nieuwe Audi S8 plus is de krachtigste sportlimousine in het premiumsegment. De 4.0 TFSI-motor is nogmaals doorontwikkeld. Met een vermogen van 445 kW (605 pk) en een optionele topsnelheid van 305 km/h levert de Audi S8 plus topwaarden in zijn segment.

  Ontdek de Audi S8 plus

Let op, geld lenen kost ook geld.

Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten.De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.