Audi | Gamma | Modellen | Q5 > Welkom

Q5

Eigen idealen
De wereld veranderen
De Audi Q5

Hij wil overtuigen in plaats van overhalen; hij is efficiënt zonder in te boeten aan rijplezier; hij is sportief en tegelijkertijd praktisch. Deze auto zit vol met zinvolle technologieën en biedt ook traditionele kwaliteiten zoals doordachte details, comfort en power. De Audi Q5 zorgt voor een progressieve vorm van autorijden.

Galerij – Audi Q5

Meer foto’s
 • Consequent efficient

  De Audi Q5

 • Dankzij de verhoogde zitpositie heeft u een goed zicht op het verkeer om u heen. Dat rijdt ontspannen. Zachte stoffen of naar wens fraai leder dragen bij aan de prettige ambiance. De hoek van de achterbankleuning is verstelbaar. Omklappen van die leuning werkt handig vanuit de bagageruimte. Zelfs extra ruimte richting dak is mogelijk: als u het glazen panoramadak bestelt, geniet u van extra licht en een tochtvrije luchtaanvoer.

  Meer weten
 • Onze volgende grote stap op weg naar emissievrij elektrisch rijden. De Audi Q5 hybrid quattro is een full-hybrid en daardoor in staat om in fases puur elektrisch en vrijwel emissieloos te rijden.

  Meer weten
 • Een nieuwe interpretatie van de kenmerkende Audi looks. De nauwkeurig uitgewerkte hoogglans zwarte singleframe grille met verticale chroomspijlen, de mistlampen met chroomringen, de hoogglans zwarte verbindingen in de filigraanachtige luchtinlaten en de trapeziumvormige bumper tonen karakter. Veel details versterken dit beeld. In de elektrisch verstel- en verwarmbare buitenspiegels zijn LED-richtingaanwijzers verwerkt.

  Meer weten
 • Het ruimtelijk gevoel komt met de juiste geluidsbeleving nog beter tot zijn recht. Met het Bang & Olufsen Advanced Sound System komen bij het inschakelen van de installatie automatisch twee akoestische lenzen uit het dashboard omhoog. De exacte horizontale geluidsprojectie zorgt op elke zitplaats voor een detailrijk luistergenot. Deze topklasse geluidsinstallatie heeft veertien luidsprekers en een vermogen van meer dan 1.000 watt.

  Kiezen voor de uitrusting