Audi accessoires Audi Sport
Menu Burger Open Icon Menu Burger Close Icon Home

Sportief met een Audi toets

# Audi #accessoires

Audi Sport, maar dan in accessoires. De vier ringen zijn discreet aanwezig bij elk van deze hebbedingen – het ideaal geschenk voor vrienden – of waarom niet voor uzelf? Het is slechts een kleine greep uit de verzameling die de Audi Shop aanbiedt. Hoogwaardig, stijlvol en origineel: typisch Audi, toch?

3

Muziek is overal

Muziekbeleving hoeft zich heus niet te beperken tot de cockpit van uw Audi. Deze luidspreker pakt uit met Bluetooth V 3.0 – goed om volkomen draadloos, tot een afstand van 10 meter, te blijven te genieten. Herlaadbaar en met micro-USB bijgeleverd. En het Audi Sport logo? Dat staat discreet vermeld!

broek

Comfortabel op het zadel

Voor de amateur-wielrenner met een hart voor Audi is dit een must. De wielerbroek van Audi Sport is gemaakt uit ademend material en met anti-bacteriële behandeling. De elastische boorden en anti-slip siliconenlaag zorgen voor optimal comfort. Ideaal om kilometers te maken!

1

Opvallende wielertrui

Geen wielerbroek zonder wielertrui, natuurlijk. Deze is niet enkel veilig – met de drie reflecterende banden – maar daarenboven erg aangenaam om dragen. De nieuwe ergonomische snit valt op, met een rugstuk dat achteraan merkelijk langer is. De typische Audi Sport branding maakt dat u van ver herkenbaar bent!

drager

Reisgezel

De logische link tussen uw fiets en uw Audi: een fietsendrager waarop u kan vertrouwen. Die van Audi is opvouwbaar en afsluitbaar, en bestemd voor twee fietsten (uit te breiden voor een derde). Een slim neerklapsysteem zorgt ervoor dat u vrije toegang behoudt tot uw bagageruimte. Oh ja, hij is ook geschikt voor e-bikes!

 

 

2

Op uw gezondheid

Mooi op de fiets, maar natuurlijk ook op kantoor of thuis op het terras: de Audi Sportfles. Uitgerust met New Top Active, een geïntegreerd rietje dat drinken vergemakkelijkt zonder de fles te kantelen. Met silicone top voor optimale dichting en bescherming, en met ergonomische rubberen grip.

No related content