Brussels Stephex Masters > Audi Events > Audi België

Brussels Stephex Masters

  • Stephex1.jpg
Stephex1.jpg

Brussels Stephex Masters

Ook dit jaar is Audi opnieuw sponsor van «Stephex Masters», een exclusief evenement dat uitgegroeid is tot de belangrijkste happening op de paardensportkalender in België. Als officiële partner biedt Audi haar klanten de kans om dit evenement als VIP bij te wonen.

Beleef deze paardenwedstrijd vanop de eerste rij in alle comfort en luxueuze omkadering in de Audi VIP Loge, we presenteren bovendien in première, de nieuwe Audi A6 Avant en Audi Q8.

Ga als VIP naar Brussels Stephex Masters dankzij Audi

Als officiële partner van deze evenementen biedt Audi u de kans om als VIP de unieke sfeer van Brussels Stephex Masters te beleven. Dit VIP-pakket, dat exclusief voorbehouden is voor Audi klanten en kan besteld worden bij uw Audi verdeler, omvat onder andere:

  • Uw toegangstickets tot Brussels Stephex Masters
  • De toegang tot de exclusieve Audi VIP Loge met uitstekend zicht op de wedstrijd
  • Een culinair hoogstaande lunch/diner (afhankelijk van de gekozen optie)
  • Een VIP parkeerplaats
  • Een VIP Audi shuttledienst van de parking naar de Audi VIP Loge

Brussels Stephex Masters

640-stephex.jpg
De Brussels Stephex Masters, een exclusief evenement in de paardensport dat plaatsvindt in de schaduw van het Atomium, te Wolvertem van woensdag 29 augustus tot en met zondag 2 september 2018.

De kampioenen van de jumping sport verzamelen voor het vierde jaar op de prachtige terreinen van Stephex in Wolvertem voor een hoogstaand showjumpingevenement. Op 4 dagen verwacht het event 7.800 VIP-genodigden en 20.000 reguliere bezoekers.
Brussels Stephex Masters