Zoute Grand Prix 2017 > Audi Events > Audi België

Zoute Grand Prix 2017

  • Banner-ZouteGrandPrix-1400x438.jpg
Banner-ZouteGrandPrix-1400x438.jpg

Audi is trotse officiële partner van de Zoute Grand Prix® 2017

Het evenement waar talloze autoliefhebbers reikhalzend naar uitkijken, nadert met rasse schreden! Van 5 tot en met 8 oktober zal in Knokke-Heist opnieuw het prachtige geluid van legendarische wagens weerklinken tijdens de 8ste editie van de Zoute Grand Prix®. Ook dit jaar tekent Audi weer present. We zullen er mee voor zorgen dat dit prestigieuze evenement - een combinatie van elegantie, verfijning en sportiviteit – andermaal een succes wordt.

Ontdek de nieuwe Audi RS 4 Avant in avant-première op de Zoute Grand Prix.
rs4_avant_750X410.jpg

Ons Audi Sport paviljoen belooft nu al de absolute topper van deze editie te worden. U kunt er kennismaken met het universum van het merk met de vier ringen en onze Audi Sport modellen bewonderen – de Audi RS 3 Berline, Audi RS 5 Coupé, Audi TT RS Coupé, Audi R8 Spyder en de Audi R8 Coupé LMS. We maken ook van de gelegenheid gebruik om u in alle exclusiviteit de gloednieuwe Audi RS 4 Avant voor te stellen. Atletiek en functionaliteit gecombineerd.

Een veelbelovende 8ste editie
  • image-zoute-petites-space.png

    Na zeven succesvolle edities heeft dit evenement een nationale en internationale reputatie opgebouwd. De Zoute Grand Prix® is dé referentie geworden voor classic cars en onderscheidt zich door zijn verfijnde karakter dankzij de medewerking van grote automerken. Vier dagen lang kunnen kenners en liefhebbers er genieten van een boeiend programma. Niet alleen legendarische classic cars zijn te bewonderen tijdens de Zoute Grand Prix®, maar ook een exclusieve selectie van de GT wagens van minder dan 20 jaar oud tijdens de Zoute GT Tour®. Ontdek het volledige programma op de officiële website van het evenement.

    Bekijk het programma

Openingsuren van het Audi Sport paviljoen:

  • Donderdag 5 oktober van 12:00 tot 19:00
  • Vrijdag 6 oktober van 9:00 tot 19:00
  • Zaterdag 7 oktober van 9:00 tot 19:00
  • Zondag 8 oktober van 9:00 tot 19:00

Bestel uw vip tickets bij uw Audi verdeler.