Zoute Grand Prix 2018 > Audi Events > Audi België

Zoute Grand Prix 2018

  • Banner-ZouteGrandPrix-1400x438.jpg
Banner-ZouteGrandPrix-1400x438.jpg

Audi is trotse officiële partner van de Zoute Grand Prix® 2018

Het evenement waar talloze autoliefhebbers reikhalzend naar uitkijken, nadert met rasse schreden! Van 4 tot en met 7 oktober zal in Knokke-Heist opnieuw het prachtige geluid van legendarische wagens weerklinken tijdens de 9de editie van de Zoute Grand Prix®. Ook dit jaar tekent Audi weer present. We zullen er mee voor zorgen dat dit prestigieuze evenement - een combinatie van elegantie, verfijning en sportiviteit – andermaal een succes wordt.

Ons Audi Sport paviljoen belooft nu al de absolute topper van deze editie te worden. U kunt er kennismaken met het universum van het merk met de vier ringen en onze Audi Sport modellen bewonderen.

Een veelbelovende 9de editie

  • image-zoute-petites-space.png

    Na acht succesvolle edities heeft dit evenement een nationale en internationale reputatie opgebouwd. De Zoute Grand Prix® is dé referentie geworden voor classic cars en onderscheidt zich door zijn verfijnde karakter dankzij de medewerking van grote automerken. Vier dagen lang kunnen kenners en liefhebbers er genieten van een boeiend programma. Niet alleen legendarische classic cars zijn te bewonderen tijdens de Zoute Grand Prix®, maar ook een exclusieve selectie van de GT wagens van minder dan 20 jaar oud tijdens de Zoute GT Tour®. Ontdek het volledige programma op de officiële website van het evenement.

    Bekijk het programma

Bestel uw vip tickets bij uw Audi verdeler.