1300x551_AQUA_141001_ICC39L.jpg

Audi exclusive
Personally yours

Vandaag de dag vormen stijl en individualiteit meer dan ooit uitdrukkingen van levenskwaliteit.

Audi exclusive biedt tal van individualiseringsmogelijkheden volgens persoonlijke wensen, om u in staat te stellen de kunst om een uiterst individuele levensstijl uniek te maken naar waarde te schatten!
AE_PG01_AQUA_10351.jpg

Bij serieproductie kan men genoegen nemen met uiterst nauwkeurig werkende machines. Het vervaardigen van slechts enkele exemplaren van een product kan echter slechts met de hand gebeuren. Het individualiseren van een Audi, het kiezen van zijn kleuren, het uitzoeken en bewerken van zijn lederen uitrustingen, de meeste van die handelingen kunnen enkel manueel worden verricht. Een Audi moet eerst voldoen aan onze hoge eisen alvorens hij uw verwachtingen kan overtreffen. Pas wanneer dat doel is bereikt, en niet eerder, komt het product in aanmerking voor ons keurmerk Audi exclusive!
AE_PG02_AQUA_10330.jpg

Audi exclusive is synoniem met liefde voor detail, voor passie en voor een gevestigde knowhow. Doe een beroep op uw zintuigen, verwen uzelf : de Audi exclusive-toets maakt het interieur van uw Audi tot een uitgesproken sensuele ervaring : u mag alles zelf kiezen, u beslist zelf over de kleinste details!
Op het vlak van kleuren kunt u kiezen voor een harmonisch of contrasterend chromatisch geheel, en zelfs de keuze van het sierstiksel wordt aan u overgelaten. De combinatie die u kiest, moet op de eerste plaats uw persoonlijke stijl weerspiegelen!
QA5_D_131001.jpg

Het Audi exclusive-assortiment vertrekt van een zwart interieur waarin de deurpanelen, de zetels, de tapijten en de bedieningselementen worden aangekleed door Audi exclusive. Iedere Audi vraagt om te worden gepersonaliseerd. Eenmaal gepersonaliseerd wordt de Audi a.h.w. de ambassadeur van de voorkeuren en persoonlijke stijl van zijn eigenaar : er zijn net zoveel personaliseringen als er mensen zijn. Laat u leiden door uw inspiratie.
Audi exclusive galerie ST09_Audi_exclusive_Galerie.jpg

Vandaag de dag vormen stijl en individualiteit meer dan ooit uitdrukkingen van levenskwaliteit.

Commerciële actie

Kies het model waarvoor u alle details van de commerciële actie wenst te ontdekken