Audi en innovatie | Onze visie op mobiliteit
Duurzaamheid en innovatie

Duurzaamheid en innovatie

De mobiliteit van de toekomst

De blik van Audi is altijd toekomstgericht. Met vernieuwende ideeën, technologische innovaties en een vooruitstrevende visie op mobiliteit en duurzaamheid. Het merk met de vier ringen is er altijd een geweest van pioniers. Ontdek hier de laatste ontwikkelingen.

Future is an attitude: vooruitgang als drijfveer

Future is an attitude: vooruitgang als drijfveer

We bekijken de wereld graag met andere ogen. Dat is onze drijfveer. Het betekent dat we ons non-stop op de toekomst richten. Elke dag helpen we de wereld een klein beetje vooruit – met onze ideeën, onze passie en onze visie op mobiliteit.

Ontdek meer

Innovatieve diensten

 • AOZ_A4_D_161012_1920x180.jpg
  Audi connect: navigeer vlot door uw dag

  Audi connect verbindt u, uw wagen, uw smartphone en de wereld met elkaar. Zo navigeert u moeiteloos en in alle veiligheid door uw dag en wint u heel wat tijd. Ontdek alle mogelijkheden van de verschillende Audi connect-diensten.

  Ontdek meer
 • 1920x1080_A_E-TRON_D_181017_V1.jpg
  Functions on demand: stem uw wagen af op uw behoeften

  Een parkeerassistent, exta verlichting, ... met functions on demand voegt u flexibel extra opties toe, ook na de aankoop van uw wagen. Kies uw looptijd en koop ze eenvoudig aan via myAudi. Zo geniet u altijd van de perfecte uitrusting, in alle omstandigheden.

  Ontdek meer
 • L1005485_v01_1277x718.jpg
  myAudi app: alles binnen handbereik

  Via de myAudi-app verbindt u uw Audi eenvoudig met uw dagelijkse leven: tal van innovatieve diensten en functies verhogen uw comfort. Krijg op ieder gewenst moment realtime-informatie over uw auto te zien en houd uw brandstofpeil, resterende rijbereik, onderhoudsafspraken, waarschuwingen en nog veel meer in het oog.

  Ontdek meer
 • innovation-tutorials.jpg
  Video tutorials: alles wat u wilt weten over uw Audi

  Er is veel mogelijk met de digitale diensten en technologieën van Audi. Heel veel. Van infotainment tot rijhulpsystemen, van verlichting tot elektrisch laden. Hoe het allemaal werkt, leggen we u glashelder uit in een reeks beknopte videotutorials. Vind meteen wat u zoekt.

  Ontdek meer

Duurzaamheid

 • 5_TITLE_1920x600.jpg
  Het Audi e-tron gamma: 100% elektrisch, helemaal Audi

  De elektrische revolutie bij Audi begon met het eerste model in 2019. Vandaag is de omschakeling niet meer te stoppen: er blijven modellen bijkomen, en ook het netwerk van elektrische oplaadpunten blijft uitbreiden. Welke elektrische wagen past bij u?

  Ontdek meer
 • 1920x1080_SH_0520_COMP_v02_HiRes.jpg
  Duurzaam op alle niveaus: elke bijdrage telt

  Van zuinig omspringen met kostbare grondstoffen tot een koolstofneutrale productie: Audi doet er alles aan om op alle niveaus zo duurzaam mogelijk te zijn. Daarom kiezen we ook resoluut het pad van de duurzame mobiliteit. Want elke bijdrage telt.

  Ontdek meer
 • 1920x1080_A_E-TRON_181023.jpg
  Opladen: begin elke dag vol energie

  Omschakelen op nieuwe technologie is een kwestie van leren kennen. Want wat is bijvoorbeeld uw rijbereik met één oplaadbeurt? Hoe lang duurt opladen bij u thuis? En aan een snellader? Ontdek het antwoord op al uw vragen dankzij de handige bereik- en laadtijdcalculator van Audi. En maak u in geen tijd vertrouwd met elektrisch rijden.

  Ontdek meer
 • zero-emision_TITLE_1920x1080.jpg
  Doelstelling: zero emissie

  De doelstelling van Audi is duidelijk: een emissievrije mobiliteit, zonder compromissen. Trouw aan de slogan « Vorsprung durch Technik », biedt het merk met de vier ringen vandaag al een antwoord op de uitdagingen van morgen. Het verbetert nieuwe technologie en zet in op duurzame energiebronnen. Met het vooruitzicht van 30 geëlektrificeerde modellen in 2025, bekijkt Audi uw duurzame mobiliteit op de lange termijn.

  Meer weten

Nieuwigheden

 • 1920x1080_header.jpg
  Audi Q4 e-tron concept: compacte wagen, grootse toekomst

  De Audi Q4 e-tron concept is klaar om vanaf 2021 de weg te veroveren. Deze compacte SUV wordt het kleine broertje van de Audi e-tron en deelt dus zijn DNA: ook dit model ademt prestaties, veiligheid en technologische mogelijkheden.

  Ontdek de Audi Q4 e-tron concept
 • 1920x1080_USP-design-ext.jpg
  Audi Q4 e-tron Sportback concept: compacte, elektrische coupé

  Ook de sportieve versie van de Audi Q4 e-tron concept kondigt zich aan voor 2021. De Audi Q4 Sportback e-tron concept is een dynamische coupé, die verleidt met zijn atletische schoonheid, ruime interieur en krachtige motoren.

  Ontdek de Audi Q4 e-tron Sportback concept
 • A1814526_1920x1080.jpg
  Audi e-tron GT concept: coupé met echte quattro-looks

  Het volledig elektrische gamma van Audi wint binnenkort nog aan kracht met de komst van de Audi e-tron GT. Deze elektrische gran turismo toont rasechte quattro-looks: de aflopende daklijn en robuuste wielkasten en ‘schouders’ benadrukken zijn vierwielaandrijving. De vierdeurs coupé is vanaf 2021 klaar voor de weg.

  Ontdek de Audi e-tron GT concept
Audi Magazine: alle nieuws over technologie

Audi Magazine: alle nieuws over technologie

Zoals u weet streeft Audi ernaar om een koploper te zijn op het vlak van innovatie en doet er alles aan om daar te komen. Ontdek de laatste concepten, nieuwe technologieën en projecten rond duurzame ontwikkeling.

Ontdek meer