Audi Sportscar experience 2022
Audi Sportscar experience 2022
Audi België Audi Sport Audi experiences
Audi Sportscar experience 2022

Audi Sportscar experience 2022

Zin om de krachtigste Audi sportwagens te testen in hun natuurlijke habitat? De Audi Sportscar experience verwelkomt u op Spa-Francorchamps, het mooiste circuit ter wereld. Klaar voor een dag vol adembenemende sensaties?

Drie sportieve iconen verwachten u

Drie sportieve iconen verwachten u

Pure snelheid zit in het DNA van Audi, en verschillende modellen stralen dit uit in elk detail. Daarom maakte Audi voor u een ​​droomselectie. Maak op het circuit kennis met de dynamische sensaties van de Audi RS 3 Sportback, de ultieme sportiviteit van de Audi R8 Coupé V10 Performance en de vooruitstrevende prestaties van de Audi RS e-tron GT. Bereid u voor op een unieke en onvergetelijke rijervaring.

Spa-Francorchamps: het ideale speelterrein

Spa-Francorchamps: het ideale speelterrein

De Audi R en RS modellen voelen zich perfect thuis op het circuit van Spa-Francorchamps. Dankzij hun dynamische besturing, bliksemsnelle acceleraties en geavanceerde technologieën zult u probleemloos de haarspeldbocht van La Source, de beroemde Raidillon of het rechte stuk van Kemmel kunnen temmen. Klaar voor 7 km ongeëvenaard plezier?

Maak kennis met het programma

Krijgt u al zin om plaats te nemen achter het stuur van deze drie bolides? De Audi Sportscar experience verwacht u. Schrijf u snel in, de plaatsen zijn beperkt! Een voorproefje van uw programma:
Prijs:
€1.995/persoon voor een dag op circuit inclusief maaltijd (snacks, lunch in de vorm van buffet, non-alcoholische dranken inbegrepen).
Locatie:
Circuit van Spa-Francorchamps
Datum:
woensdag 26 oktober
Duur:
volledige dag (voor- en namiddag)
Wagens:
Audi RS e-tron GT, Audi R8 Coupé V10 performance en Audi RS 3 Sportback. 2 personen per wagen, 32 deelnemers per dag. Vier wagens worden begeleid door een professionele instructeur.
Programma van de dag
Tot 8u:
Aankomst op het circuit
8u30 - 9u:
Theoretische briefing
Vanaf 9u:
Eerste sessie op circuit
Rond 12u:
Lunch
Tot 16u:
Tweede sessie op circuit
Vanaf 16u30:
Einde van de dag en vertrek

Zin in een adembenemende Audi Driving Experience?

Verkent u binnenkort graag het mooiste circuit ter wereld aan boord van meerdere Audi RS modellen? Neem dan contact op met events@audi.be.

Informatie over het event

Heeft ons programma u overtuigd? Als u al een event en datum hebt gekozen, neem dan contact op met events@audi.be
Wij nemen direct contact met u op betreffende alle overige informatie die u nodig heeft. Heeft u toch nog vragen of wilt u aanvullende informatie?
De antwoorden op de veelgestelde vragen vindt u hier