Informatie over het event

Heeft ons programma u overtuigd? Als u al een event en datum hebt gekozen, stuur ons dan uw inschrijving via het bijgevoegde formulier. Wij nemen direct contact met u op betreffende alle overige informatie die u nodig heeft. Heeft u toch nog vragen of wilt u aanvullende informatie?

De antwoorden op veelgestelde vragen vindt u hier:
• De voertuigen voor de trainingen worden door Audi ter beschikking gesteld en worden bemand door 2 personen. De persoonlijke tijd achter het stuur van de deelnemers aan de Audi sportscar experience blijft dezelfde voor het event van een volledige dag.

• De maatregelen en specificaties met betrekking tot het coronavirus moeten worden nageleefd.

• De prijzen bij Audi Sportscar experience pro gelden voor een volledige dag op circuit met volgende wagens: Audi R8 Coupé V10 performance quattro, Audi RS 3 Sportback, Audi RS e-tron GT; prijzen voor ritten met minder voertuigen zijn op aanvraag beschikbaar.

• Voor de evenementen die deel uitmaken van de Audi Driving Experience zijn voertuigen gedekt door een volledige verzekering met een eigen risico van € 1.000,- per schadegeval, voor alle andere evenementen is het eigen risico € 5.000,- per schadegeval.

• De kosten van brandstof of laadstroom en maaltijden zijn in de prijs inbegrepen.

• Om deel te nemen aan een Racetrack training moet u lichamelijk fit zijn, aangezien uw lichaam zwaar wordt belast tijdens het rijden op het circuit.

• Voor de training zal Audi Driving Experience u voorzien van een helm en bivakmuts.

• Er dienen goed passende schoenen te worden gedragen, in het geval van vrouwelijke deelnemers goed passende schoenen zonder hakken. De zolen dienen van rubber gemaakt te zijn, lederen zolen zijn niet geschikt.

• Als we ondanks al deze voorzorgsmaatregelen nog steeds veiligheidsproblemen hebben, zult u begrijpen dat we ons het recht voorbehouden om in individuele gevallen deelnemers uit te sluiten van het besturen van de racewagens op het circuit!

• Hou er rekening mee dat alle aanbevelingen helpen om de ervaring in de racewagens zo veilig mogelijk te houden.

• Mocht u nog andere vragen hebben of meer informatie nodig hebben, stuur dan uw vraag naar events@audi.be

DAT-opmerking:


De opgegeven verbruiks- en emissiewaarden zijn bepaald volgens de wettelijk voorgeschreven meetmethoden. Sinds 1 september 2017 wordt typegoedkeuring voor bepaalde nieuwe voertuigen uitgevoerd in overeenstemming met de Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure (WLTP), een meer realistische testprocedure voor het meten van brandstofverbruik en CO2-uitstoot. Vanaf 1 september 2018 wordt de New European Driving Cycle (NEDC) stapsgewijs vervangen door de WLTP. Door de meer realistische testomstandigheden zijn het verbruik en de gemeten CO2-emissiewaarden in veel gevallen hoger dan de gemeten waarden volgens de NEDC. Vanaf 1 september 2018 kunnen relevante wijzigingen in de motorrijtuigenbelasting worden doorgevoerd. Aanvullende informatie over de verschillen tussen WLTP en NEDC is beschikbaar op https://www.nl.audi.be/be/web/nl/fleet/wltp.html. Op dit moment is het nog verplicht om de NEDC-waarden door te geven. Bij nieuwe voertuigen waarvoor typegoedkeuring is uitgevoerd volgens de WLTP-meetmethode, worden de NEDC-waarden afgeleid van de WLTP-waarden. WLTP-waarden kunnen vrijwillig worden verstrekt totdat het gebruik ervan verplicht wordt. Als NEDC-waarden worden opgegeven voor het gamma, verwijzen ze niet naar één specifiek voertuig en vormen ze geen integraal onderdeel van het aanbod. Ze zijn uitsluitend bedoeld als vergelijkingsmiddel tussen verschillende voertuigtypes. Extra uitrusting en accessoires (bevestigingspoorten, bandenmaat, enz.) kunnen relevante voertuigparameters veranderen, zoals gewicht, rolweerstand en aerodynamica en deze kunnen, net als de weers- en verkeersomstandigheden en de individuele rijstijl, het elektriciteitsverbruik, de CO2-uitstoot en de prestatiecijfers van een voertuig beïnvloeden. Meer informatie over officiële brandstofverbruikcijfers en de officiële specifieke CO2-uitstoot van nieuwe personenwagens is te vinden in de "Gids over het brandstofverbruik, de CO2-uitstoot en het stroomverbruik van alle nieuwe modellen personenauto's", die gratis beschikbaar is bij alle verdeler en bij DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Strasse 1, 73760 Ostfildem, Germany (www.dat.de/Leitfaden/LeitfadenCO2.pdf).