Ervaar de sensatie van de Audi Sportscar Experience.
Audi Sportscar experience PRO 2022

Audi Sportscar experience Spa

Audi België Audi Sport Audi experiences
Audi Sportscar experience Spa 2024

Audi Sportscar experience Spa 2024

Zin om de krachtigste Audi sportwagens te testen in hun natuurlijke habitat? De Audi Sportscar experience Spa verwelkomt u op Spa-Francorchamps, het mooiste circuit ter wereld. Klaar voor een dag vol adembenemende sensaties?

Drie sportieve iconen verwachten u

Drie sportieve iconen verwachten u

Pure snelheid zit in het DNA van Audi, en verschillende modellen stralen dit uit in elk detail. Daarom maakte Audi voor u een ​​droomselectie. Maak op het circuit kennis met de dynamische sensaties van de Audi RS 3 Sportback¹,², de ultieme sportiviteit van de Audi R8 Coupé V10 performance quattro¹,³ en de vooruitstrevende prestaties van de Audi RS e-tron GT¹,⁴. Bereid u voor op een unieke en onvergetelijke rijervaring.

Spa-Francorchamps: het ideale speelterrein

Spa-Francorchamps: het ideale speelterrein

De Audi R en RS modellen voelen zich perfect thuis op het circuit van Spa-Francorchamps. Dankzij hun dynamische besturing, bliksemsnelle acceleraties en geavanceerde technologieën zult u probleemloos de haarspeldbocht van La Source, de beroemde Raidillon of het rechte stuk van Kemmel kunnen temmen. Klaar voor 7 km ongeëvenaard plezier?

Maak kennis met het programma

Krijgt u al zin om plaats te nemen achter het stuur van deze drie bolides? De Audi Sportscar experience Spa verwacht u. Schrijf u snel in, de plaatsen zijn beperkt! Een voorproefje van uw programma:
Aantal deelnemers:
20
Prijs per persoon:
€ 2.450 incl. btw (in een single room ; overnachting, maaltijden & sessies op circuit inbegrepen).
Locatie:
Afspraak op woensdag 30 oktober aan het "Hotel de la Source" **** vanaf 15u, ontvangst en welkom om 18u.
Adres: Route du Circuit 22, 4970 Francorchamps.
Circuit:
Circuit van Spa-Francorchamps
Route du Circuit 55, 4970 Stavelot – Francorchamps

De Hospitality Audi Sport bevindt zich in de Formule 1-boxen. Gelieve de Audi Sport borden te volgen. De parkeerplaats ligt tegenover de ingang van de Audi Sport Hospitality.
Datum:
30-31 oktober 2024.
Programma 31 oktober:
Theoretische instructie over het rijden op het circuit, briefing over de race, twee rijsessies op 31 oktober, maaltijden inbegrepen (snacks, lunch & non-alcoholische dranken).
Wagens:
Audi RS e-tron GT, Audi R8 Coupé V10 performance quattro en Audi RS 3 Sportback. Twee personen per wagen. Een professionele instructeur begeleidt vier wagens.
Duur:
1 dag (overnachting inbegrepen)

Belangrijke informatie:

Identiteitskaart – rijbewijs :
Een geldige identiteitskaart en rijbewijs zijn verplicht voor het deelnemen aan de Audi Sportscar Experience.

Sessies op circuit :
Houd er rekening mee dat de consumptie van alcohol verboden is tijdens het evenement, gelieve er goed mee om te gaan als je het de dag voor je rijervaring consumeert.

Dresscode :
Casual en gemakkelijke kleding, vooral zachte en comfortabele schoenen (geen harde, hoge hakken).

Helmen:
Helmen zijn verplicht, je kunt je eigen helm meenemen.
Als je er geen hebt, zijn er ter plaatse helmen beschikbaar in de meest gangbare maten.

Partners / extra personen:
- Er is geen specifiek programma voor partners bij dit evenement. Zij mogen in geen geval actief deelnemen aan de Audi Sportscar Experience.
- Om veiligheidsredenen zijn kinderen/adolescenten jonger dan 18 jaar en huisdieren niet toegestaan op het circuit of tijdens het evenement.
Programma - dag 1
Vanaf 15u:
Individuele check-in in het hotel
18u:
Aperitief en welkom
19u30:
Diner
Programma - dag 2
Tot 7u45:
Ontbijt en check-out hotel
8u:
Aankomst op circuit
8u30 - 9u:
Theoretische briefing
Vanaf 9u:
Eerste sessie op circuit
Rond 12u:
Lunch
Tot 16u:
Tweede sessie op circuit
Vanaf 16u30:
Einde van de dag en vertrek

Zin in een adembenemende Audi Driving Experience?

Verkent u binnenkort graag het mooiste circuit ter wereld aan boord van meerdere Audi RS modellen? Neem dan contact op met events@audi.be.

Informatie over het event

Heeft ons programma u overtuigd? Als u al een event en datum hebt gekozen, neem dan contact op met events@audi.be
Wij nemen direct contact met u op betreffende alle overige informatie die u nodig heeft. Heeft u toch nog vragen of wilt u aanvullende informatie?
De antwoorden op de veelgestelde vragen vindt u hier
1
De CO₂-uitstoot en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Audi RS 3 Sportback: Brandstofverbruik gecombineerd¹: 8.8 - 8.3 l/100km ; CO₂-uitstoot gecombineerd in g/km: 201 - 190. Informatie over brandstof/stroomverbruik en CO₂-emissies is afhankelijk van de geselecteerde uitrusting van het voertuig. Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP beschikbaar, niet volgens NEDC.
3
Audi R8 Coupé V10 performance quattro: Brandstofverbruik gecombineerd¹: 13.1 - 12.9 l/100 km ; CO₂-emissie gecombineerd¹: 297 - 293 g/km. Informatie over brandstof/stroomverbruik en CO₂-emissies is afhankelijk van de geselecteerde uitrusting van het voertuig. Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP beschikbaar, niet volgens NEDC.
4
RS e-tron GT: Stroomverbruik: 22,1 - 19,8 kWh/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 0 g/km (WLTP). Informatie over brandstof/stroomverbruik en CO₂-emissies is afhankelijk van de geselecteerde uitrusting van het voertuig. Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP beschikbaar, niet volgens NEDC.