Audi e-tron Lapland Adventure > Audi experiences > Audi Sport > Audi België
Petrol head days

Audi e-tron Lapland Adventure

Uitzonderlijk spannend avontuur in Lapland met de Audi e-tron

VOLZET

Majestueuze fjorden en ongerepte natuur, omgeven door grillige pieken en rotswanden van meer dan 1000 meter hoog – dit adembenemende panorama van Lapland is de perfecte setting voor een rondrit met de Audi e-tron, de eerste elektrische SUV van Audi. Zweef in nagenoeg volledige stilte door de winterse landschappen van Noord-Scandinavië op een zesdaagse tocht doorheen de fascinerende vergezichten van Finland en Noorwegen. Tijdens de reis geniet u van traditionele en regionale gerechten met duurzame ingrediënten.

Vanaf de Finse luchthaven Kittilä gaat u aan het stuur zitten van de Audi e-tron en reist u naar uw eerste bestemming, Hotel Olos in Muonio. Onderweg krijgt u ruim de gelegenheid om u vertrouwd te maken met de indrukwekkende rijprestaties van het elektrische aandrijfsysteem.

De tweede dag begint met een gedetailleerde routebriefing. Daarna krijgt u onder professionele begeleiding een kort rijprogramma op een van de meren in Särkilompolo, waar u zelf de technische superioriteit van de Audi e-tron op ijs kunt ervaren. Na de lunch ontdekt u uit een heel bijzonder perspectief via een huskytocht het Finse deel van Lapland. Vervolgens gaat u naar Lavi, in de buurt van Karesuvanto, waar u de nacht doorbrengt in een afgelegen hotel met rustieke sfeer. Met een beetje geluk en heldere hemel kunt u zich vergapen aan het prachtige poollicht diep in de idyllische outdooromgeving van Finland. Houd er rekening mee dat u hier (ver verwijderd van de bewoonde wereld) mogelijk geen bereik meer hebt met uw mobiele telefoon!

De derde dag begint in Lyngen. Van daaruit vertrekt u op een bootsafari op de Ullsfjord en bezoekt u de meest noordelijk gelegen distilleerderij ter wereld, de Aurora Spirit. Na een traditionele Noorse lunch met duurzame producten, reist u door Breivikeidet en steekt u de Grindøysundet Fjord over naar Tromsø. In deze Noorse stad, met de IJszeekathedraal en de meest noordelijk gelegen universiteit ter wereld, sluit u de dag af met een diner in restaurant Skarven.

De volgende etappe brengt u via Kilpisjärvi terug naar Muonio. Op de vierde dag van uw reis kunt u de opgedane indrukken en ervaring bespreken tijdens de avondmaaltijd samen in het Polar Kota in Hotel Olos. Een ander hoogtepunt van ijs en sneeuw staat u te wachten op de vijfde dag van de reis, dan bezoekt u namelijk SnowVillage, bekend uit de serie ‘Game of Thrones’.

Op de zesde en laatste dag ervaart u tijdens de terugreis naar de luchthaven van Kittilä nog maar eens de indrukwekkende rijprestaties van de Audi e-tron in dit fascinerende gebied boven de noordpoolcirkel.

Is deze ervaring iets voor u?
Ziet u zichzelf al over het ijs zoeven?

In een notendop:
Auto
Audi e-tron 55 quattro **
Route
Brussels Airport - Kittilä – Muonio – Lavi – Lyngen – Tromsø – Kilpisjärvi – Muonio – Kittilä – Brussels Airport*
Activiteiten
een unieke roadtrip met rijles op het ijs, een huskytocht, een bootsafari in de fjorden, een bezoek aan een distilleerderij, een bezoek aan SnowVillage …*
Data
woensdag 15/4/2020 – maandag 20/4/2020, 6 dagen incl. 5 overnachtingen
Deelnemers
Slechts 14 deelnemers om de uniekheid van de ervaring te kunnen garanderen
Prijs/persoon (inclusief vluchten)
€ 3.999 eenpersoonskamer
€ 3.599 tweepersoonskamer
Download alle
00:00 | 00:00
e-tron-adventure-lapland-img1.jpg
e-tron-adventure-lapland-img1.jpg
*
Afhankelijk van de omstandigheden kan het programma wijzigen.
**
(Gecombineerd stroomverbruik* in kWh/100 km: WLTP: 22,4-26,6 (NEDC: 21,0-24,3); Gecombineerde CO₂-uitstoot in g/km: 0)