North Cape Tour > Audi experiences > Audi Sport > Audi België

North Cape Tour

  • 1400x438_ade_w_2019_03.jpg
1400x438_ade_w_2019_03.jpg

De North Cape Tour: van 1 tot 5 april 2019

Wilt u op expeditie vertrekken? Zoek niet verder, want Audi Sport heeft uw volgende reis al gepland. Van 1 tot 5 april 2019 mag u de kans niet laten schieten om de prachtige omgeving van de Noordkaap te ontdekken, vlakbij de poolcirkel. Een tocht aan boord van een uitzonderlijke wagen: de nieuwe Audi Q8 TDI quattro.

In de loop van deze 5 dagen doorkruist u fascinerende landschappen in Noord-Finland en Noorwegen. In een magische, rustgevende wereld verwondert u zich over het noorderlicht, de absolute stilte, de uitgestrektheid van de besneeuwde landschappen, de majestueuze fjorden met kliffen van meer dan 1000 meter hoog … Een adembenemend panorama dat u eeuwig bijblijft na uw ontdekking van het Hoge Noorden.

1920x1080_ade_w_2019_32.jpg
Uw Audi Q8 zal u opwachten in het Finse Kittilä, uw vertrekpunt.

En uw eerste bestemming is Kilpisjäri: een klein dorpje in het uiterste noordwesten van Finland. Met de sneeuwscooter bedwingt u er bevroren meren en doorkruist u besneeuwde bossen!
1920x1080_ADE5639.jpg.resize.maxWidth=1180.jpgNa de eerste etappe rijdt u richting het noordwesten in de richting van Tromsø, een stad in het noorden van Noorwegen. De weg voert u voorbij de iconische IJszee-kathedraal: een onderscheidend monument van de stad, dat zijn naam te danken heeft aan zijn locatie boven de poolcirkel.

Vervolgens gaat u verder naar Alta en dan naar Honningsvåg, een kleine
stad gelegen aan de zuidoostelijke kant van het eiland Magerøya.


1920x1080_ade_q7_nordkap_06.jpg.resize.maxWidth=1180.jpg


De Noordkaap is uiteindelijk het hoogtepunt van uw reis: een leisteenplateau dat uit de Noordelijke IJszee opstijgt. Hier, in het uiterste noorden van het continent, zult u genieten van de rust terwijl u in bewondering staat voor het idyllische landschap. Op de terugweg, tijdens de 5e en laatste dag van de Audi North Cape Tour, nemen we u terug mee naar Finland via Saariselka, een klein wintersportresort in Lapland, om ten slotte terug te keren naar Kittilä, het initiële vertrekpunt.

Tijdens deze trip, georganiseerd door Audi Sport, kunt u het Hoge Noorden ontdekken aan boord van de Audi Q8. We verzekeren u een totaalervaring te midden van de natuur, in optimaal comfort. Met de garantie op een onvergetelijk souvenir.


Geïnteresseerd?
Hier alvast wat nuttige info:

Gebruikt voertuig: Audi Q8 50 TDI quattro
Duur: 5 dagen (incl. 4 nachten )
Route: Kittilä – Muonio – Kilpisjärvi – Tromsø – Alta – Honningsvåg – Nordkap – Saariselkä – Kittilä
Prijs per persoon: € 3.990 excl. btw
Luchthaven van vertrek: Brussel - Zaventem
Opmerkingen:
  • Onder voorbehoud van uitzonderlijke wijzigingen
  • Omwille van de soms moeilijke rij-omstandigheden, is het aangeraden om al een ‘driving-experience’ gevolgd te hebben!
  • Enkel een actieve deelname is mogelijk
Wacht niet langer om u in te schrijven door een mail te sturen naar events@audi.be, want de plaatsen zijn beperkt!

Als u vragen hebt, zullen wij die graag beantwoorden.
Tot binnenkort voor deze buitengewone sportervaring!