Audi R8 Spyder Tour Experience Großglockner Alpen
R8 Spyder Tour

Audi Großglockner tour experience

Audi Großglockner tour experience
25-27 augustus 2020

Een adembenemende sportwagen in een adembenemend decor. Klinkt dit u als muziek in de oren? Audi geeft u de kans om het uitzonderlijke potentieel van de Audi R8 Spyder V10 performance quattro te ontdekken in het hart van de Oostenrijkse Alpen. Imposante bergen en kronkelende wegen vormen het perfecte canvas voor een ervaring van pure vrijheid en sensatie.

R8 spyder Tour

Een magische driedaagse roadtrip

Zin om deel uit te maken van dit avontuur? Ontdek het volledige programma:

Dag 1
Wanneer u aankomt op de luchthaven van München, haalt u meteen uw Audi R8 Spyder V10 performance quattro op. U maakt alvast kennis met zijn krachtige motor op weg naar Bayrischzell, waar u energie kunt opdoen tijdens de lunch in restaurant Seeberg. Uw rit voert u daarna verder via de Gerlospass door het Zillertal en de Kitzbühler Alpen naar hotel A-Rosa Kitzbühel voor uw eerste overnachting.

Dag 2
Na een stevig ontbijt mag u uw tanden zetten in de bergroute van de Großglockner Hochalpenstraß, die u tot op een hoogte van 3.000 meter brengt. Tijdens de afdaling stopt u bij het panoramische uitzichtspunt Kaiser-Franz-Josefs-Höhe. Daarna slingert uw route zich verder door Oost-Tirol, richting de Lienzer Dolomieten. U luncht in het Parkhotel aan het schilderachtige meer Tristachersee. In de namiddag meandert u verder door het Nationalpark Hohe Tauern, waarna u weer terugkeert naar hotel A-Rosa.

Dag 3
U sluit de driedaagse af met een rit langs de oevers van de meren Achensee en Tegernsee naar Rottach-Egern, waar u luncht in het Seehotel Überfahrt. De terugrit naar München voert u door het weidse landschap van de Vooralpen, zodat u nog een laatste keer kunt genieten van de betoverende rijdynamiek van de Audi R8 Spyder V10 performance quattro.

Binnenkort meer info