Audi Accessoires - Elektrische mountainbike Audi
Audi electric mountain bike powered by Fantic

Audi electric mountain bike
powered by Fantic

Audi België Shop de Originele Audi Accessoires®
Audi elektrische mountainbike

Bepaal uw eigen weg

Plezier op elk terrein krijgt een nieuwe dimensie met de nieuwe Audi electric mountain bike powered by Fantic. Zijn design, dat geïnspireerd is door de Audi RS Q e-tron, laat er geen twijfels over bestaan: er wacht u een wereld van mogelijkheden. Hij is klaar voor elke uitdaging met zijn racekarakter en robuuste constructie. Ontspannen of sportief rijden, door de stad of door de bergen, u hoeft niet te kiezen: doe gewoon waar u zin in heeft.

Nu beschikbaar bij uw Audi verdeler.

 • BLOC-1-1.jpg
  Krachtige motor

  De Brose S-MAG motor (36 Volt, 250 Watt en 90 Nm) maakt snelle en soepele prestaties mogelijk op elke ondergrond. Deze wordt aangedreven door een Fantic Lithium batterij (36 Volt, 720 Wh).

 • BLOC-1-3.jpg
  Lichtgewicht kader

  De vorm van het aluminium kader met hoge schokbestendigheid zorgt voor de ideale rijpositie om comfortabel en geconcentreerd allerlei obstakels te overwinnen.

 • BLOC-1-2.jpg
  Betrouwbaar remsysteem

  De technologie van de remmen is ook bekend van motorraces. De Audi electric mountain bike powered by Fantic is voorzien van IN.CA.S schijfremmen van 220 mm vooraan en 200 mm achteraan, die u helpen in een oogwenk te stoppen.

 • BLOC-1-4.jpg
  Uitzonderlijk rijcomfort

  Voor uw comfort is deze mountainbike uitgerust met een hoogwaardige Öhlins RXF D-38 180mm verende voorvork, en een Öhlins T205 X 65 schokdemper achteraan. De SRAM GX eagle 12v achterderailleur garandeert probleemloos schakelen.

Handige accessoires voor uw Audi electric mountain bike

 • Audi_Helmet_1920x1080.jpg
  Veiligheid is een hoofdzaak

  De speciale helm voor de Audi electric mountain bike garandeert maximale bescherming onderweg dankzij de hardshell-technologie.

  Koop een Audi helm
 • BLOC-2-2a.jpg
  Neem mee wat u wilt

  Casual look, veel opbergruimte en regenbestendig: de zwarte Audi quattro rugzak is het perfecte accessoire voor uw stedelijke verkenningen.

  Bestel de Audi rugzak
 • BLOC-2-3a.jpg
  Altijd het essentiële bij de hand

  Neem uw smartphone en waardevolle spullen gemakkelijk mee tijdens het fietsen in deze stijlvolle Audi quattro heuptas.

  Bestel de Audi heuptas
 • BLOC-2-4.jpg
  Perfect zicht, altijd en overal

  Goede oogbescherming is de sleutel tot een geslaagde fietstocht. Kies uit het Audi zonnebrilassortiment en wees voorbereid op alle omstandigheden.

  Bestel een Audi zonnebril