Ontdek de nieuwe Audi electric kick scooter
Ontdek de nieuwe Audi electric kick scooter powered by Egret

Ontdek de nieuwe Audi electric kick scooter powered by Egret

We worden steeds inventiever in de manier waarop we ons door de stad verplaatsen. Zo combineren we de wagen met het openbaar vervoer of de (deel)fiets om op onze bestemming te geraken. En sinds kort is er een nieuwkomer in het rijtje: de Audi electric kick scooter powered by Egret, het vinnige elektrische stadsmaatje van uw Audi.

Ontplooi de nieuwe mobiliteit

Ontplooi de nieuwe mobiliteit

Parkeer uw wagen aan de rand van de stad en navigeer behendig door het stadsverkeer dankzij de nieuwe slim ontworpen elektrische step van Audi. U vouwt hem in één beweging op en neemt hem makkelijk mee in de koffer van uw Audi, in de bus of de trein.

Op maat van iedere gebruiker

Op maat van iedere gebruiker

Bereid u voor om de stad te ervaren zoals nooit tevoren, met de Audi electric kick scooter powered by Egret. Voor de bediening heeft Audi aan elk type gebruiker gedacht: dankzij de verstelbare stang kan iedereen zich extra comfortabel verplaatsen. Ook op het vlak van veiligheid legt Audi de lat extra hoog. Dankzij de hydraulische schijfremmen voor en achter remt u altijd snel en precies.

Ruime autonomie, maximaal comfort

Ruime autonomie, maximaal comfort

Dankzij z'n rijbereik tot 80 km zult u uw Audi electric kick scooter powered by Egret niet zo vaak moeten opladen. Het ledkleurendisplay toont u in een oogopslag de rijsnelheid, de geselecteerde rijmodus, de batterijstatus en nog veel meer. Snel even bijladen? Geen probleem. Met de handige laadkabel kan dat overal waar u een stopcontact vindt. En daarna: recht naar uw bestemming, met een snelheid tot 25 km per uur.

Een app om alles te beheren

Een app om alles te beheren

Om elke rit met de Audi electric kick scooter powered by Egret nog aangenamer te maken, kunt u heel wat instellingen aanpassen via een speciaal ontworpen app. Zo kent u altijd de laadtoestand van uw batterij of de totale resterende autonomie, u kunt de rijmodus wijzigen en u kunt uw elektrische step ook vergrendelen en ontgrendelen.

Handige accessoires voor uw Audi electric kick scooter

 • BLOC5-as_2022_4743.jpg
  Veiligheid is een hoofdzaak

  De speciale helm voor de Audi electric kick scooter garandeert extra bescherming onderweg.

  Koop een Audi helm
 • 1920x1080_4ke071156_aufbewahrungstasche_e-scooter_1_2.jpg
  Altijd uw Audi electric kick scooter bij de hand

  Met deze handige tas kunt u uw Audi electric kick scooter makkelijk opbergen en vervoeren. Gemaakt van slijtvast materiaal.

  Koop een Audi electric kick scooter tas