Ontdek de Audi Electric Kick Scooter
Ontdek de nieuwe Electric Kick Scooter van Audi. Powered by Segway.

Ontdek de Audi Electric Kick Scooter

Beleef vooruitgang in elk detail

Ontdek de Audi Electric Kick Scooter.
Powered by Segway.

We worden almaar inventiever in de manier waarop we ons door de stad verplaatsen. Zo combineren we de wagen met het openbaar vervoer of de (deel)fiets om op onze bestemming te geraken. En sinds kort is er een nieuwkomer in het rijtje: de Audi Electric Kick Scooter powered by Segway, het vinnige stadsmaatje van uw Audi met een rijbereik van 60 km.

Ontplooi de nieuwe mobiliteit

Ontplooi de nieuwe mobiliteit

Parkeer uw wagen aan de rand van de stad en navigeer behendig door het stadsverkeer op uw lichtgewicht scooter. Jawel: de Audi Electric Kick Scooter powered by Segway weegt hooguit 12 kilogram. U vouwt hem bovendien in één beweging op – ideaal om mee te nemen in de auto, op de bus en op de trein.

Bestel de Audi Electric Kick Scooter
Surf the city

Surf the city

Klap hem open, geef hem een zetje ... uw Audi Electric Kick Scooter powered by Segway is klaar voor een rit door de stad, met een snelheid tot 20 km/u en 60 km rijbereik. Een leuke extra is de manier waarop u hem bestuurt. Als merk met een uitgesproken sportief DNA liet Audi zich inspireren door surfers en skaters. U staat dus zijdelings op de scooter, waarbij u één hand vrij houdt. Zo hebt u een beter overzicht van wat er om u heen gebeurt. Uw elektrische step volgt vloeiend de bewegingen van uw lichaam, zélfs op hellingen tot 20%. Zo krijgt u echt het gevoel dat u over het asfalt ‘surft’.

Rijbereik van 60 km

Rijbereik van 60 km

Het ledkleurendisplay toont u in een oogopslag de rijsnelheid, de geselecteerde rijmodus, de batterijstatus en nog veel meer. Dankzij z'n grote rijbereik zult u de Audi Electric Kick Scooter powered by Segway niet vaak moeten bijladen. Moet dat toch gebeuren? Geen probleem. Met de handige laadkabel kan dat overal waar u een stopcontact vindt.

Handige accessoires voor uw Audi Electric Kick Scooter

 • 1920x1080_as_2020_2246.jpg
  Veiligheid is een hoofdzaak

  De speciale helm voor de Audi Electric Kick Scooter garandeert extra bescherming onderweg.

  Koop een Audi helm
 • 1920x1080_4ke071156_aufbewahrungstasche_e-scooter_1_2.jpg
  Altijd uw Audi Electric Kick Scooter bij de hand

  Met deze handige tas kunt u uw Audi Electric Kick Scooter makkelijk opbergen en vervoeren. Gemaakt van slijtvast materiaal.

  Koop een Audi Electric Kick Scooter tas