Ontdek de nieuwe Audi Electric Kick Scooter
Ontdek de nieuwe Electric Kick Scooter van Audi. Powered by Segway.

Ontdek de nieuwe Audi Electric Kick Scooter

#YourJourneyContinues

Ontdek de nieuwe Electric Kick Scooter van Audi.
Powered by Segway.

We worden almaar inventiever in de manier waarop we ons door de stad verplaatsen. Zo combineren we de wagen met het openbaar vervoer of de (deel)fiets om op onze bestemming te geraken. En sinds kort is er een nieuwkomer in het rijtje: de Audi Electric Kick Scooter powered by Segway, het vinnige stadsmaatje van uw Audi.

Ontplooi de nieuwe mobiliteit

Ontplooi de nieuwe mobiliteit

Parkeer uw wagen aan de rand van de stad en navigeer behendig door het stadsverkeer
op uw lichtgewicht scooter. Jawel: de Audi Electric Kick Scooter powered by Segway weegt hooguit 12 kilogram. U vouwt hem bovendien in één beweging op – ideaal om mee te nemen in de auto, op de bus en op de trein.

Surf the city
Klap hem open, geef hem een zetje en uw Audi Electric Kick Scooter powered by Segway is klaar voor vertrek. Een leuke extra is de manier waarop u hem bestuurt. Als merk met een uitgesproken sportief DNA liet Audi zich inspireren door surfers en skaters. U staat dus zijdelings op de scooter, waarbij u één hand vrij houdt. Zo hebt u een beter overzicht van wat er om u heen gebeurt. Uw elektrische step volgt vloeiend de bewegingen van uw lichaam, zélfs op hellingen tot 20%. Zo krijgt u echt het gevoel dat u over het asfalt ‘surft’.

Het ledkleurendisplay toont u in een oogopslag de rijsnelheid, de geselecteerde rijmodus, de batterijstatus en nog veel meer. Snel even bijladen? Geen probleem. Met de handige laadkabel kan dat overal waar u een stopcontact vindt. En daarna: recht naar uw bestemming, met een snelheid tot 20 km per uur.

Bestel in de Audi Shop