Fietsendragers van Audi: smeer uw kuiten > Audi Originele Accessoires® > Audi België
Fietsendragers

Fietsendragers

Audi is er voor sportievelingen. Met sportieve motoren, maar evengoed met handige accessoires voor wie vier wielen al eens graag inruilt voor twee. De originele Audi fietsendragers behoren, net als uw wagen zelf, tot de top van de markt:

Uw Audi een modern en sportief cachet geven was nog nooit zo eenvoudig. De Audi fietsendragers, op maat van uw wagen, zijn een droom om te bevestigen en doorstonden de meest uitvoerige tests. En als kers op de taart geniet u van het vakmanschap van uw Audi verdeler om alles te installeren zoals het hoort.

Uw verdeler verleent u overigens ook een officiële Audi garantie, die alle schade aan uw wagen én aan uw fietsendragers dekt.

 • cyclingpack_1920.jpg
  Kantelbare fietsendrager

  Helemaal gepakt en gezakt, fietsen gemonteerd en ... u bent iets vergeten in de koffer. Gelukkig klapt u de kantelbare fietsendrager vlot naar omlaag. U zet er twee fietsen op, die u met maar één sleutel apart afsluit. Makkelijker kan niet.

  Bestel nu
 • kantelbfietsendragerv2_1920.jpg
  Cycling Pack
  De complete uitrusting voor elke cyclo-liefhebber

  Fietstochtje in de lente, zalig. Zeker als u er een ritje in uw Audi aan koppelt richting ontondekt terrein. Alles wat u nodig hebt om uw fietsen te vervoeren vindt u in dit complete Cycling Pack. Een trekhaakfietsdrager voor twee fietsen, met adapter voor een derde (reserve)fiets. Met een maximale draaglast van 60 kilogram is deze set ook perfect voor e-bikes.

  Bestel nu