Fietsendragers van Audi: blijf in beweging
Fietsendragers

Fietsendragers

Fietsendragers

Audi is er voor sportievelingen. Met sportieve motoren, maar evengoed met handige accessoires voor wie vier wielen al eens graag inruilt voor twee. De originele Audi fietsendragers behoren, net als uw wagen zelf, tot de top van de markt.

Om uw fiets overal mee naartoe te nemen, hebt u twee opties. Kies voor extreme eenvoud door uw fietsendrager achteraan uw wagen op de trekhaak te monteren. Het kost u haast geen moeite en is ideaal voor een of meerdere elektrische fietsen.

Dit mechanisme is evenwel niet geschikt voor alle modellen in het assortiment – sommige hebben immers geen trekhaak. Maar wees gerust: er is altijd nog optie twee. Op een dakdrager kunt u namelijk ook een fietsendrager op maat van uw wagen bevestigen.

Welke wagen of fiets u ook hebt, er is altijd een fietsendrager die past bij wat u zoekt. U vindt ze allemaal in ons assortiment.

 • cyclingpack_1920.png
  Kantelbare fietsendrager

  De koffer helemaal ingeladen, fietsen gemonteerd en ... u bent iets vergeten in de koffer. Gelukkig klapt u de kantelbare fietsendrager vlot naar omlaag. U zet er twee fietsen op, die u met maar één sleutel apart afsluit. Makkelijker kan niet.
  Nu aan € 499,00 i.p.v. € 629

  Bestel nu
 • Fietsendragers_block_dakfietsendrager.jpg.jpg
  Dakfietsendrager

  Ligt er een dakdrager op uw Audi? Voeg er een fietsendrager aan toe en neem uw tweewieler overal mee naartoe. Dit rek uit aluminium laat toe uw fiets vlot en veilig te bevestigen, zodat u snel weer richting nieuwe avonturen kunt vertrekken.
  Vanaf € 119 in plaats van € 139

  Bestel hem nu
 • kantelbfietsendragerv2_1920.jpg
  Cycling Pack: de complete uitrusting voor fietsers

  Trek eropuit met uw Audi richting onbekend terrein en geniet van een heerlijke fietstocht. Alles wat u nodig heeft om uw fietsen te vervoeren vindt u in dit complete Cycling Pack. Een trekhaakfietsdrager voor twee fietsen, met adapter voor een derde (reserve)fiets. Met een maximale draaglast van 60 kilogram is deze drager ook perfect voor e-bikes.
  Nu aan € 698,99 i.p.v. € 777,99

  Bestel nu
 • Fietsendragers_block_kayakdrager.jpg
  Kayakdrager

  Mijdt u liever de platgetreden paden? Met de kayakdrager van Audi vervoert u uw vaartuig in alle veiligheid. Dankzij z'n handige kantelfunctie laadt u hem gemakkelijk uit, voor u het water in glijdt om nieuwe horizonten te verkennen.
  Vanaf € 179 in plaats van € 229

  Bestel hem nu