Fietsendragers van Audi: smeer uw kuiten > Shop de Originele Audi Accessoires® > Audi België
Fietsendragers

Fietsendragers

Fietsendragers

Audi is er voor sportievelingen. Met sportieve motoren, maar evengoed met handige accessoires voor wie vier wielen al eens graag inruilt voor twee. De originele Audi fietsendragers behoren, net als uw wagen zelf, tot de top van de markt:

Geef uw Audi een modern en sportief cachet met Originele Audi Accessoires. De Audi fietsendragers zijn gemaakt voor uw wagen en doorstonden de meest uitvoerige tests. Reken op het vakmanschap van uw Audi verdeler om alles te installeren zoals het hoort.

Uw verdeler verleent u overigens ook een officiële Audi garantie, die alle schade aan uw wagen én aan uw fietsendragers dekt.

  • cyclingpack_1920.jpg
    Kantelbare fietsendrager

    De koffer helemaal ingeladen, fietsen gemonteerd en ... u bent iets vergeten in de koffer. Gelukkig klapt u de kantelbare fietsendrager vlot naar omlaag. U zet er twee fietsen op, die u met maar één sleutel apart afsluit. Makkelijker kan niet.

  • kantelbfietsendragerv2_1920.jpg
    Cycling Pack: de complete uitrusting voor fietsers

    Trek eropuit met uw Audi richting onbekend terrein en geniet van een heerlijke fietstocht. Alles wat u nodig heeft om uw fietsen te vervoeren vindt u in dit complete Cycling Pack. Een trekhaakfietsdrager voor twee fietsen, met adapter voor een derde (reserve)fiets. Met een maximale draaglast van 60 kilogram is deze drager ook perfect voor e-bikes.