Audi Originele Accessoires®: steek uw Audi in een vakantieoutfit
Hiver

Audi Originele Accessoires® voor uw autovakantie

Plant u een vakantie met de wagen? Met de Audi Originele Accessoires geniet u van een comfortabele rit – of u nu kiest voor de vrije natuur, een citytrip, of een lange rit richting zon. U vindt alles wat u nodig heeft in de Audi Shop.

 • comfortpack_1920.jpg
  Comfort Pack
  Hou het netjes

  Dit pack bevat alle accessoires die u nodig heeft om uw interieur tegen moddervlekken te beschermen: Een eenvoudig te reinigen kofferschaal en rubberen tapijten voor alle passagiers.

  Bestel nu
 • holidaypack_1920.jpg
  Holiday Pack
  Bewaar uw koelte tijdens lange ritten

  Een lange rit durft weleens in de kleren te kruipen. Gelukkig houdt u het hoofd én uw favoriete drankjes onderweg koel dankzij deze handige accessoires van Audi. Met de 20L koelbox stopt u eender waar voor een verfrissende pauze. En u laadt hem gewoon op tijdens de rit, via de handige USB-aansluiting.

  Bestel nu
 • bestfriendpack_1920.png
  Best Friend Pack
  Veilig onderweg met uw viervoeter

  Trek de natuur in met uw trouwe viervoeter. Met de hondenriem vervoert u veilig uw beste vriend.. Die riem gebruikt u trouwens ook gewoon tijdens de wandeling. En duikt de rakker onderweg de plassen in? Met de wasbare zetelafdekking houdt u uw interieur schoon.

  Bestel nu
 • tyrespack_1920.png
  Tyre Pack
  De essentiële bandenset

  De omschakeling naar zomertijd is het moment om ook uw banden te wisselen. Dit accessoirepack bevat vier bandentassen waarmee u uw banden (14”-18” of 19"-20") efficiënt opbergt en transporteert. De tekening op de tas toont u waar de band gemonteerd was zodat u geen tijd verliest wanneer u ze terugplaatst. En met de digitale meter checkt u in één moeite uw bandenspanning.

  Bestel nu
 • babypack_1920.jpg
  Baby Pack
  Voor uw meest kwetsbare passagiers

  Kleintjes op de achterbank? Met de babyspiegel houdt u in de gaten of alles in orde is en met het knuffelstuur met toeter waant uw allerkleinste zich een echte Audi chauffeur. Jong geleerd is ... nietwaar? Aan uw zetels hebben we ook gedacht: de stoelbeschermers geven vuil en sporen geen kans.

  Bestel nu
Blijf veilig op de baan dankzij de winter check-up

Maak uw Audi vakantieklaar: onderhoud bij uw verdeler

Hebt u uw Audi volledig uitgerust voor uw vakantie? Top. Maar vergeet ook niet bij uw verdeler langs te gaan voor een onderhoud, zomercheck-up of bandenwissel voor u vertrekt. Zo bent u er zeker van dat uw Audi in topconditie is ... en die vele kilometers vlotjes aflegt.

Zorg voor uw Audi