De onmisbare Audi winteraccessoires
Hiver

Populaire winteraccessoires

De winter is zonder twijfel het meest uitdagende seizoen voor chauffeurs. Maar gelukkig heeft Audi alles in huis om u door vlot door alle omstandigheden te loodsen. Kies bijvoorbeeld voor sensoren om altijd en overal moeiteloos te parkeren. Leg kettingen om de sneeuw te trotseren. En gaat u met vakantie? Dan komen de dakkoffer en skidrager van pas. Ontdek de populairste winteraccessoires.

 • PopWinteraccessoires_Dakdragers_1920x1080.jpg
  Dakdragers

  Dakdragers zijn uw basissysteem: installeer ze vóór uw andere transportsystemen, zoals dakkoffers en ski- en snowboardhouders of fietsdragers.

  Begin met de basis
 • 1920x1080_skidrager.jpg
  Ski- en snowboardhouders

  Met de Audi ski- en snowboardhouders vervoert u eenvoudig ski's of snowboards op het dak, op weg naar uw wintersportbestemming.

  Vervoer makkelijk ski's en snowboards
 • 1920x1080_dakkoffer.jpg
  Dakkoffers & koffertassen

  U rijdt vlot door de sneeuw dankzij de verbeterde aerodynamica van deze sportieve dakkoffers. Met hun laadvermogen heeft u ruimte zat voor al uw reismateriaal. En met een dakkoffertas ordent u alles netjes in handige vakken, terwijl u uw gerief in één beweging in- en uitlaadt. Gepakt? Dan gaat alles veilig op slot.

  Creëer extra ruimte
 • PopWinteraccessoires_KofferLaadruimte_1920x1080.jpg
  Koffer- en laadruimteinrichting

  Vermijd dat uw bagage heen en weer schuift met de koffer- en laadruimteinrichting van Audi. Met de bagagenetten, plooiboxen en scheidingsnetten houdt u alles netjes op z'n plek.

  Hou uw kofferruimte ordelijk
 • PopWinteraccessoires_ProtectionPack_1920x1080.jpg
  Protection Pack

  Hou het interieur van uw Audi smetteloos met de Protection Pack van Audi. De kofferschaal en rubber tapijten maakt u makkelijk schoon – geen zorgen dus over die modder- of sneeuwlaarzen.

  Bescherm uw Audi tegen vuil