De onmisbare Audi winteraccessoires
Hiver

Populaire winteraccessoires

De winter is zonder twijfel het meest uitdagende seizoen voor chauffeurs. Maar gelukkig heeft Audi alles in huis om u door vlot door alle omstandigheden te loodsen. Kies bijvoorbeeld voor sensoren om altijd en overal moeiteloos te parkeren. Leg kettingen om de sneeuw te trotseren. En gaat u met vakantie? Dan komen de dakkoffer en skidrager van pas. Ontdek de populairste winteraccessoires.

 • PopWinteraccessoires_Dakdragers_1920x1080.jpg
  Dakdragers

  Dakdragers zijn uw basissysteem: installeer ze vóór uw andere transportsystemen, zoals dakkoffers en ski- en snowboardhouders of fietsdragers.

  Begin met de basis
 • 1920x1080_skidrager.jpg
  Ski- en snowboardhouders

  Met de Audi ski- en snowboardhouders vervoert u eenvoudig ski's of snowboards op het dak, op weg naar uw wintersportbestemming.

  Vervoer makkelijk ski's en snowboards
 • 1920x1080_dakkoffer.jpg
  Dakkoffers & koffertassen

  U rijdt vlot door de sneeuw dankzij de verbeterde aerodynamica van deze sportieve dakkoffers. Met hun laadvermogen heeft u ruimte zat voor al uw reismateriaal. En met een dakkoffertas ordent u alles netjes in handige vakken, terwijl u uw gerief in één beweging in- en uitlaadt. Gepakt? Dan gaat alles veilig op slot.

  Creëer extra ruimte
 • 1920x1080_Winterbanden .jpg
  Winterbandenactie: krijg tot €50 tanktegoed

  Winterbanden zijn een must voor uw veiligheid en comfort. Want ze zorgen voor een betere grip en baanligging en een kortere remafstand. Profiteer van 19 oktober tot 19 december van de actie op winterbanden of 4-seizoenenbanden en ontvang €50 tanktegoed. Koopt u twee banden, dan ontvangt u €25.

  Profiteer van de bandenactie
 • PopWinteraccessoires_KofferLaadruimte_1920x1080.jpg
  Koffer- en laadruimteinrichting

  Vermijd dat uw bagage heen en weer schuift met de koffer- en laadruimteinrichting van Audi. Met de bagagenetten, plooiboxen en scheidingsnetten houdt u alles netjes op z'n plek.

  Hou uw kofferruimte ordelijk
 • PopWinteraccessoires_ProtectionPack_1920x1080.jpg
  Protection Pack

  Hou het interieur van uw Audi smetteloos met de Protection Pack van Audi. De kofferschaal en rubber tapijten maakt u makkelijk schoon – geen zorgen dus over die modder- of sneeuwlaarzen.

  Bescherm uw Audi tegen vuil