Steek uw Audi in een lente-outfit > Audi Originele Accessoires® > Audi België
Lente

Lente-accessoires

Lente! Tijd om erop uit te trekken. Plannen te maken ... Een citytrip? Of zoekt u het liever wat verder? In elk geval: met de lente-accessoires van Audi geniet u van een comfortabele rit.

 • comfortpack_1920.jpg
  Comfort Pack
  Hou het netjes

  Dit pack bevat alles wat u nodig heeft om uw interieur tegen moddervlekken te beschermen: een kofferschaal en rubberen tapijten voor alle passagiers. Die reinigt u in een handomdraai.

  Bestel nu
 • holidaypack_1920.jpg
  Holiday Pack
  Bewaar uw koelte tijdens lange ritten

  Een lange rit durft weleens in de kleren te kruipen. Gelukkig houdt u het hoofd én uw favoriete drankjes koel onderweg. Met de coolbox 20L stopt u eender waar voor een verfrissende pauze. En u laadt hem gewoon op tijdens de rit, via de handige USB-aansluiting.

  Bestel nu
 • bestfriendpack_1920.jpg
  Best Friend Pack
  Met uw viervoeter veilig onderweg

  Trekt u de natuur in, dan gaat uw hond mee. Dat spreekt voor zich. Met de hondenriem vervoert u uw beste vriend veilig. Die riem gebruikt u trouwens ook gewoon tijdens de wandeling zelf. En duikt de rakker de plassen in onderweg? Met de wasbare zetelafdekking houdt u uw interieur schoon.

  Bestel nu
 • tyrespack_1920.png
  Tyre Pack
  De essentiële bandenset

  Lente, tijd om uw winterbanden in te wisselen voor zomerbanden. Dit pack bevat vier bandentassen waarmee u uw winterbanden (14”-18” of 19"-20") efficiënt opbergt en transporteert. De tekening op de tas toont u waar de band gemonteerd was. Zo verliest u geen tijd wanneer u ze terugplaatst. En met de digitale meter checkt u in één moeite uw bandenspanning.

  Bestel nu
 • babypack_1920.jpg
  Baby Pack
  Voor uw meest kwetsbare passagiers

  Kleintjes op de achterbank? Met de babyspiegel houdt u in de gaten of alles in orde is. En dankzij het knuffelstuur met toeter waant uw allerkleinste zich een echte Audi chauffeur. Jong geleerd is... nietwaar? Aan uw zetels hebben we ook gedacht: de stoelbeschermers geven vuil en sporen geen kans.

  Bestel nu