Andere Audi Garanties: 2 jaar, 3 jaar, 12 jaar
Andere Audi Garanties

Andere Audi Garanties

Andere Audi garanties

2 jaar zonder kilometerbeperking
> Nieuwe wagens besteld in het Belgisch net tussen 11 december 2015 en 31 december 2016 genieten 3 jaar garantie zonder kilometerbeperking.
> Nieuwe wagens besteld vanaf 1 januari 2017 in het Belgisch netwerk genieten ook 3 jaar garantie, maar beperkt tot 120.000 km, zonder kilometerbeperking de eerste 24 maanden.
Alle kosten voor vervangstukken en werkuren zijn te onzen laste als uw Audi een constructiefout zou vertonen binnen de 2 of 3 jaar na levering.

2 jaar op alle gefactureerde herstellingen (onderdelen en uren)
Elke herstelling door een erkend Audi verdeler, uitgevoerd met originele wisselstukken, is gedekt door een totale garantie van 2 jaar.

3 jaar op de koetswerklak
Indien een koetswerklakfout zich zou voordoen binnen de 3 jaar na levering van uw Audi, zullen we die zonder kosten herstellen voor zover uw Audi, indien u intussen een ongeval hebt gehad, hersteld werd volgens de Audi normen.

12 jaar tegen roest
Indien roest, afkomstig van de binnenkant van het koetswerk, zou verschijnen binnen de 12 jaar na de levering van uw Audi, dan herstellen we uw wagen zonder kosten, voor zover uw wagen, indien u een ongeval hebt gehad, hersteld werd volgens de Audi normen.

UITGESLOTEN VAN GARANTIE

Het recht op garantie is uitgesloten in deze gevallen:
> Als de Audi of onderdelen ervan op een abnormale of verkeerde manier behandeld worden of overbelast worden, zoals bijvoorbeeld tijdens een autowedstrijd.
> Als de Audi of onderdelen ervan niet worden hersteld of onderhouden volgens de voorschriften van de constructeur, met het vereiste Audi vakmanschap en het Audi gereedschap.
> Als één of meerdere vreemde vervangstukken gemonteerd worden in de Audi of als de Audi stukken aangepast worden op een andere manier dan voorgeschreven door het merk, of als de software van de wagen niet-originele wijzigingen heeft ondergaan, zoals chiptuning, zelfs als deze ingrepen uitgevoerd worden door een erkend Audi verdeler.
> Als de normen op het vlak van behandeling, onderhoud en herstelling van de wagen (zie gebruikershandboek en onderhoudsplan) niet gerespecteerd werden.
> Als er geen enkel gevolg wordt gegeven aan uitnodigingen voor specifieke mechanische controles of herstellingen (herinneringsacties).
> Als niet door Audi aanbevolen banden worden gemonteerd waardoor een vermindering van het comfort of de veiligheid en/of schade kunnen veroorzaakt worden.