Informatie > Audi connect > Audi België

Informatie

 • 1400x438_AA1_P_121006.jpg
1400x438_AA1_P_121006.jpg

Altijd goed op de hoogte

Op zoek naar het goedkoopste tankstation in uw directe omgeving? Na een grenspassage benieuwd naar de snelheidslimieten? Op weg naar het vliegveld checken of de vlucht op tijd vertrekt? De weersverwachting voor de reisbestemming of op de route alvast bekijken? Nooit meer de belangrijkste nieuwsberichten missen? Met Audi connect raadpleegt u alle informatie eenvoudig vanuit de auto.

 • 563x317_0003_AA6_141017.jpg
  Landeninformatie

  U kunt na het passeren van een landsgrens informatie raadplegen over specifieke regels die in het betreffende land gelden, bijvoorbeeld over nationale snelheidslimieten, vignetten en verplichte veiligheidshesjes. Op een later moment tijdens de reis is deze informatie in het MMI altijd opnieuw op te vragen.

 • 563x317_AA6_L_141013.jpg
  Weer

  Het mooie van Audi connect is dat diverse toepassingen worden samengevoegd. Zo zijn de weersinformatie, waarschuwingen voor slecht weer en het actuele weer op de locatie in de navigatiekaart te integreren. Audi connect zorgt voor weersverwachtingen en waarschuwingen in de vorm van duidelijke infographics, weerkaarten, een tweedaagse vooruitblik en een neerslagradar.

 • 563x317_kraftstoff.jpg
  Tankstations

  Zoekt u een tankstation? De tankstations op de bestemming of rond uw huidige locatie staan voor u gerangschikt op actuele brandstofprijzen of afstand. Een tankstation uit de lijst is direct als navigatiebestemming te selecteren.

 • 563x317_nachrichten_online_2.jpg
  Nieuws

  Actueel nieuws op het MMI-scherm. Inclusief voorleesfunctie. De RSS-feeds zijn samen te stellen op www.audi.com/myAudi.

 • 563x317_ACA_E_131002.jpg
  Reisinformatie

  De reisinformatie van Audi connect vertelt u over bezienswaardigheden op de bestemming of in elke andere plaats. Dit werkt onder meer via Wikipedia. U krijgt achtergrondinformatie, foto’s en adressen te zien. Het scherm toont, geordend op afstand, ook alternatieven om te bezoeken, inclusief insider tips. De bezienswaardigheden zijn direct te gebruiken als navigatiebestemming.

 • 563x317_AA6_P_121006.jpg
  Vluchtinformatie

  Bekijk overzichtelijke vluchtinformatie per vliegveld, wat handig is als u zelf op reis gaat, iemand anders naar het vliegveld brengt of ophaalt. De vluchtinformatie toont alle relevante gegevens op het MMI-display, zoals de aankomst- en vertrektijden, gemelde vertragingen en gatenummers.

 • 563x317_AA8_P_121006.jpg
  Treintijden

  Handig als u zelf met de trein gaat of iemand afhaalt: in een handomdraai toont het MMI-display perronnummers en vertrek- en aankomsttijden. Ook andere OV-reisinformatie is beschikbaar. Indien gewenst is een halte of station meteen als navigatiebestemming vast te leggen.

 • 563x317_ACA_E_131007.jpg
  City Events

  De functie City Events houdt u op de hoogte over concerten, exposities, clubs, aanbevolen locaties en veel meer, zowel op de huidige locatie, in de stad van aankomst of in elke andere plaats. In de zoekresultaten staan onder meer het adres, de afstand en eventueel een telefoonnummer. De auto leest de getoonde informatie op, zodat uw blik bij het verkeer kan blijven.

 • 563x317_zieleinspeisung.jpg
  myAudi

  De met een wachtwoord beveiligde site myAudi biedt u diensten voor slimme connectiviteit onderweg.

  myAudi login of maak een account aan

* Google en het Google-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Google Inc.