Navigatie > Audi connect > Audi België

Navigatie

 • 1400x438_AA6_P_121005.jpg
1400x438_AA6_P_121005.jpg

De wereld ligt voor u open

Het summum op navigatiegebied met Google Earth™* in de auto. Gebruik foto’s van uw smartphone als navigatiebestemming, vermijd verkeersdrukte dankzij realtime verkeersinformatie, voeg eigen POI's toe, weet vooraf of er nog parkeerplek is en download kaartupdates rechtstreeks naar de auto.

 • 563x317_AQS5_131007_2.jpg
  Google Earth

  Met Google Earth™ is autonavigatie duidelijker dan ooit. Door in te zoomen tot op straatniveau kunt u zich nog beter oriënteren, bijvoorbeeld door de omgeving van de bestemming te bekijken.

 • 563x317_onlinetraffic_koeln.jpg
  Verkeersinformatie

  Dynamische routebegeleiding door continue online informatie over verkeersstromen. De doorstroming is aan de hand van kleuren op de kaart te zien. Het ontstaan en oplossen van files en vertragingen op de route worden snel in de routeberekening verwerkt, zodat u te allen tijde de snelste route kunt volgen en vertragingen tot een minimum beperkt of zelfs helemaal kunt vermijden. Dankzij de uitgebreide dekking geldt dit voor vrijwel het gehele wegennet.

 • 563x317_zieleinspeisung.jpg
  myAudi/Google Maps routeplanning

  Kies op uw computer of smartphone alvast navigatiebestemmingen en verzend die via myAudi en Google Maps of met de Audi MMI connect-app naar de auto. Dit kan voor losse bestemmingen of hele routes. Aan het begin van de rit zijn de bestemmingen eenvoudig als reisdoel te selecteren vanuit uw auto.

 • 563x317_AA4_D_151154.jpg
  Kaartenupdate

  Vernieuw de navigatiekaarten via de 4G-verbinding van de auto of door deze te downloaden vanuit uw myAudi-account. Deze zijn dan via een sd-kaart in de auto te laden. U kunt de update ook altijd laten installeren door de Audi verdeler, bijvoorbeeld tegelijk met een onderhoudsbeurt.

 • 563x317_picturebook.jpg
  Picturebook Navigation

  Een foto van een mooie locatie of het gereserveerde hotel: Picturebook Navigation van Audi connect ontleent het adres aan de geotag van de afbeelding en met een druk op de knop wordt het de navigatiebestemming. Upload de bestanden via een sd-kaart, usb-stick of myAudi, sla ze op in de fotomap en de reis kan beginnen.

 • 563x317_ACA_10382.jpg
  Parkeerinformatie

  Audi connect helpt u bij het zoeken naar parkeerplaatsen en -garages op de actuele locatie, op de bestemming of in elke andere plaats (indien beschikbaar), inclusief vermelding van tarieven en weergave van het aantal vrije plekken.

 • 563x317_ADIV_P_121044.jpg
  Nuttige plaatsen met spraakbediening

  Door de koppeling van het navigatiesysteem met internet kunt u nuttige plaatsen (Points-of-Interest) opzoeken, inclusief afbeeldingen, openingstijden en reviews.

 • 563x317_ACA_131007.jpg
  Upload eigen nuttige plaatsen

  Het navigatiesysteem als gepersonaliseerde wegenkaart: upload via myAudi uw eigen nuttige plaatsen (POI's) naar de auto. Deze zijn een aanvulling op de POI's die uw Audi al kent, zoals tankstations en Audi verdelers.


  myAudi login of maak een account aan
 • 563x317_ATT_141035.jpg
  Travel

  U kunt eenvoudig informatie over onder meer restaurants, musea en bezienswaardigheden vinden door de slimme zoekfunctie en uitgebreide filtermogelijkheden. Met de Audi MMI connect-app zijn reisdoelen te selecteren, als favoriet te markeren en als navigatiebestemming te gebruiken.

  Download de Audi MMI connect app

* Google en het Google-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Google Inc.