Noodoproep en service > Audi connect > Audi België

Noodoproep en service

 • 1400x438_AA6_P_121002.jpg
1400x438_AA6_P_121002.jpg

Een geruststellende gedachte

In geval van pech is met een druk op de knop de Audi mobiliteitsservice in te schakelen en in een noodgeval waarschuwt de auto zelf de alarmcentrale. Vergrendel en ontgrendel via uw smartphone de portieren en activeer de interieurvoorverwarming zodat uw auto heerlijk op temperatuur is als u wegrijdt. Ook ziet u de laatste parkeerlocatie, of de ramen nog open staan, de verlichting is ingeschakeld en hoeveel brandstof er nog in de tank zit. Eenvoudig vanuit de MMI connect-app of uw myAudi-account.

 • 563x317_AA3_E_11100.jpg
  Noodoproep

  Verzend bij een ongeval automatisch een noodoproep. Voor snelle en gerichte hulpverlening verstuurt de auto relevante gegevens aan het Audi callcenter waar de noodoproepen binnen komen, zoals de locatie en ongevalzwaarte. Ook is het mogelijk om zelf een noodoproep te activeren indien er een andere noodsituatie is.

 • 563x317_AS6_E_10106.jpg
  Pechhulp

  Heeft u pech, waarschuw eenvoudig de pechservice via de Service-Call-knop in de dakmodule. U krijgt direct contact met de Audi mobiliteitsservice. De medewerkers daar kunnen uw locatiegegevens, waarschuwingsmeldingen, serviceindicators en vloeistoffenniveaus inzien.

 • 563x317_Direktannahme_Serviceberater_Kunde_2.jpg
  Audi serviceverzoek

  U kunt in myAudi instellen dat uw auto een bericht stuurt naar de door u geselecteerde dealer wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt. De dealer neemt vervolgens proactief contact met u op voor een afspraak en kan u direct informeren over het soort onderhoud dat uw auto nodig heeft. Wij ontzorgen u graag.

 • 563x317_AA3_E_141016.jpg
  Afstandsbediening centrale vergrendeling

  Met de Audi MMI connect-app op uw smartphone kunt u zien of de auto vergrendeld is. Is dat onverhoopt niet het geval, dan gebruikt u uw telefoon als afstandsbediening. Wenst u de portieren juist te ontgrendelen, bijvoorbeeld omdat een gezinslid iets wil pakken? Ook dat is mogelijk vanuit de app.

 • 563x317_AOZ_DIV_121050.jpg
  Afstandsbediening interieurvoorverwarming

  Interieurvoorverwarming is heerlijk in de winter. Met de afstandsbediening in de MMI connect-app hoeft u niet naar buiten om de voorverwarming aan te zetten. Zo is uw auto lekker op temperatuur wanneer u vertrekt en hoeft u bij vorst niet uw ruiten ijsvrij te maken.

 • 563x317_AA3_P_10183.jpg
  Statusrapport

  In de app op uw smartphone ziet u wat de kilometerstand is, of de portieren en ramen gesloten zijn, hoeveel brandstof er in de tank zit, of er onderhoud zit aan te komen en andere auto-informatie. Zo heeft u altijd alle informatie bij de hand.

 • 563x317_AA3_P_131030.jpg
  Audi MMI connect-app

  Maak met behulp van de app optimaal gebruik van Audi connect. Kopieer bijvoorbeeld navigatiebestemmingen en foto's met geotags direct vanaf uw smartphone naar MMI navigatie plus.

  Download de Audi MMI connect app
 • 563x317_platzhalter.jpg

 • 563x317_platzhalter.jpg

* Google en het Google-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Google Inc.