multimobilite_1300X551.png

Multimobiliteit

Audi Financial Services vermenigvuldigt uw mobiliteit. Extra voertuigen, toegang tot het openbaar vervoer, elektrisch rijden: onze 3 nieuwe diensten maken alternatieve mobiliteit interessanter dan ooit.

Olympus Mobility

olympus_mobility_256X144.png

Totale vrijheid in mobiliteit

Uw leasingcontract geeft nu ook toegang tot trein, tram, bus, metro en deelfietsen. Uw werknemer reserveert tickets met zijn of haar smartphone en u krijgt automatisch de factuur toegestuurd.
Meer weten

Flex-Moby

a6_avant_256X144.png

Leasing …made easy

Flex-Moby is mobiliteit op maat van de echte behoeften van uw werknemers, dankzij een waaier aan alternatieve voertuigen voor tijdelijk gebruik. Voor het dagelijkse verkeer gebruikt hij of zij bijvoorbeeld een minder groot of misschien zelfs elektrisch voertuig. Als een bestelwagen nodig is voor een verhuizing, of een break voor de vakantie, dan kan dat dankzij Flex-Moby. Makkelijk en geïntegreerd in uw leasingcontract. Dat is goedkoper dan een gewone huur en beide partijen betalen minder belasting op jaarbasis.
Meer weten

e-Moby

256x144_AA3_E-TRON_161006.jpg

Groene mobiliteit wordt kinderspel

Een laadkabel die op een gewoon stopcontact aansloten wordt of een snelle wallbox: twee handige oplossingen om een elektrische voertuig elders dan op het werk op te laden. De verbruiksgegevens worden centraal geregistreerd en op uw leasingfactuur aangerekend. En uw werknemers krijgen hun kosten automatisch terugbetaald.
Meer weten