1300x551_AA3_E-TRON_161006.jpg

e-Moby

Onze oplossing voor het opladen van hybride en elektrische voertuigen elders dan op het werk is niet alleen handig voor uw werknemers maar ook voor u: dankzij nauwkeurige verbruiksgegevens kunt u uw mensen correct terugbetalen.

e-Moby geeft de elektrische rijders twee opties:

Nexxtender Mobile

Een mobiele laadkabel die op een gewoon stopcontact wordt aangesloten. U ontvangt de verbruiksgegevens automatisch via een centraal systeem maar hoeft verder niets te doen: de kosten worden in uw leasingfactuur verwerkt en de werknemer krijgt zijn verbruik automatisch terugbetaald.

Wallbox Nexxtender Advance Single

Een wallbox die bij uw werknemers thuis wordt geïnstalleerd. Het laden gaat sneller dan met een normale kabel. De verbruikskosten worden in uw maandelijkse leasingfactuur verwerkt en via een centraal systeem automatisch aan uw werknemer terugbetaald.
Met e-Moby kan en/of uw werknemers het elektrisch voertuig moeiteloos opladen en krijgen ze de verbruikte stroom terugbetaald.
Aarzelen uw mensen om een elektrisch voertuig te kiezen omdat ze soms een voertuig met meer autonomie nodig hebben? De optie 'Flex-Moby' voor onze leasingcontracten voor elektrische voertuigen lost het op.