ACT1811-image-site-audi-1458x625-(3)-NL.jpg

Audi Insurance

Nog meer gemoedsrust per kilometer

Uw Audi en u verdienen een complete verzekering. Kies uit onze 4 opties van autoverzekeringen de formule die het beste bij u past, aan een voordelig tarief!

Burgerlijke Aansprakelijkheid

Deze verplichte verzekering omvat:

- Dekking voor materiële- en lichamelijke schade die u aan derden berokkent.
- Gratis bijstand na ongeval waaronder:
- Een snelle sleepdienst
- Een vervangwagen en/of repatriëring

Mini Omnium

Bovenop de Burgerlijke Aansprakelijkheidsgarantie bent u beschermd tegen:

- glasbreuk
- diefstal (of poging tot)
- brand
- natuurrampen
- aanrijding met dieren

Maxi Omnium

Geniet van een volledige bescherming tegen materiële schade. U bent bovenop de Mini Omnium beschermd tegen:

- vandalisme
- alle schade die u zelf veroorzaakt

Kies uit 3 Maxi Omnium-formules:
- 6 maanden waardebehoud
- 24 maanden waardebehoud
- 36 maanden waardebehoud

weCover

Bent u jonger dan 26 jaar?
Ontdek de weCover by Audi Insurance formule, een autoverzekering die jonge voorzichtige en verantwoordelijke bestuurders beloont. Dankzij een aangesloten toestel en een mobiele applicatie kan u voordelige kortingen en talrijke cadeaus verkrijgen.
Ontdek weCover

Voordelen van Audi Insurance

Levenslange Bonus-Malus

Goede bestuurders die jarenlang schadevrij rijden, krijgen een gunstige bonus-malus. Wanneer deze bonus-malus het niveau -2 bereikt, behoudt u deze levenslang, ongeacht of u nadien een ongeval veroorzaakt.

Kortingen

U geniet van gunstige kortingen en premies indien:
- uw wagen uitgerust is met nieuwe veiligheidstechnologieën,
- u thuis uw wagen in een garage of onder een carport parkeert
- u minder dan 10.000 km per jaar rijdt

Lage vrijstellingen

Gebeuren de herstellingen binnen het officiële Audi-netwerk, dan geniet u van lagere vrijstellingen:
- Mini Omnium = € 0 vrijstelling
- Maxi Omnium = verlaagde vaste vrijstelling

Audi Insurance is een autoverzekering en de commerciële benaming van een product van Actel - merk van P&V Verzekeringen cvba – Verzekeringsonderneming erkend onder code 0058 - Koningsstraat 151, 1210 Brussel, RPR Brussel, BTW BE 0402.236.531, FSMA 0058. Deze pagina is een reclamepagina met daarin algemene informatie over de verzekering Audi Insurance die door P&V Verzekeringen ontwikkeld werd en waarop het Belgische recht van toepassing is. Op de verzekering Audi Insurance zijn uitsluitingen, beperkingen en voorwaarden in verband met het verzekerde risico van toepassing. We verzoeken u dus om de algemene voorwaarden van dit product aandachtig te lezen vóór de inschrijving. Ze zijn beschikbaar op de website www.actelaffinity.be/avauto of op eenvoudig verzoek aan een sales adviseur van ons contact center. De verzekeringsovereenkomst wordt aangegaan voor één jaar met mogelijkheid tot stilzwijgende verlenging. Bij eventuele klachten kunt u contact opnemen met een sales adviseur van het contact center, uw bevoorrechte gesprekspartner voor al uw vragen. Hij zal alles doen om u zo goed mogelijk te helpen. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met onze dienst Klachtenmanagement die uw klacht of opmerking zorgvuldig zal onderzoeken. Wij zullen de verschillende partijen trachten te verzoenen en naar een oplossing zoeken. U kunt met ons contact opnemen per brief (Klachtenmanagement, Koningsstraat 151, 1210 Brussel), per e-mail klacht@actel.be of telefonisch 02/250.90.60. Als u niet akkoord gaat met de voorgestelde oplossing kunt u zich wenden tot de Ombudsdienst van de Verzekeringen (de Meeûssquare 35 te 1000 Brussel), telefonisch 02 547 58 71 of per mail info@ombudsman.as (www.ombudsman.as).

WeCover by Audi Insurance is de commerciële benaming van een product van Actel – merk van P&V Verzekeringen cvba – Verzekeringsonderneming erkend onder code 0058 – Koningsstraat 151, 1210 Brussel. U vindt op deze site algemene informatie over de WeCover optie van de Audi Insurance autoverzekering die door P&V Verzekeringen ontwikkeld werd en waarop het Belgische recht van toepassing is. De optie WeCover is onderworpen aan voorwaarden waarvan u de informatie terugvindt op de site www.audi-insurance-wecover.be . Op de auto verzekering Audi Insurance zijn uitsluitingen, beperkingen en voorwaarden in verband met het verzekerde risico van toepassing. We verzoeken u dus om de algemene voorwaarden van dit product aandachtig te lezen vóór de inschrijving. Ze zijn beschikbaar op de website www.audi-insurance.be of op eenvoudig verzoek aan
een sales adviseur van ons contact center. De verzekeringsovereenkomst wordt aangegaan voor één jaar met mogelijkheid tot stilzwijgende verlenging. Bij eventuele klachten kunt u contact opnemen met een sales adviseur van het contact center, uw bevoorrechte gesprekspartner voor al uw vragen. Hij zal alles doen om u zo goed mogelijk te helpen. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met onze dienst Klachtenmanagement die uw klacht of opmerking zorgvuldig zal onderzoeken. Wij zullen de verschillende partijen trachten te verzoenen en naar een oplossing zoeken. U kunt met ons contact opnemen per brief (Klachtenmanagement, Koningsstraat 151, 1210 Brussel), per e-mail klacht@actel.be of telefonisch 02/250.90.60. Als u niet akkoord gaat met de voorgestelde oplossing kunt u zich wenden tot de Ombudsdienst van de Verzekeringen (de Meeûssquare 35 te 1000 Brussel), telefonisch 02 547 58 71 of per mail info@ombudsman.as.