De parkeerassistent voor uw Audi
Audi België Functions on Demand
De parkeerassistent voor uw Audi

De parkeerassistent
voor uw Audi

Parkeerassistent¹ maakt snel en gemakkelijk parkeren mogelijk en helpt de bestuurder bij het in- en uitparkeren met geschikte stuurmanoeuvres. Ultrasoonsensoren worden gebruikt om te zoeken naar geschikte dwarse en parallelle parkeerplaatsen.

Comfortabel

Flexibel boeken op aanvraag

Effectief

Zoek met ultrasoonsensoren naar geschikte parkeerplaatsen langs de route

Veilig

Veilig manoeuvreren, zelfs in kleine parkeerplaatsen

Uw termijnen in één oogopslag

U kunt kiezen uit verschillende contractlooptijden om ervoor te zorgen dat uw Audi meegroeit met uw veranderende behoeften.

1 test testmaand ²

1 maand

6 maanden

1 jaar

3 jaar

4 jaar

Levenslang
€ 1

Vanaf € 11³

Vanaf € 53³

Vanaf € 103³

Vanaf € 275³

Vanaf € 374³

Vanaf € 530³

Hoe werkt de parkeerassistent

Parkeerassistent helpt de bestuurder bij het in- en uitparkeren met geschikte stuurmanoeuvres. Ultrasoonsensoren worden gebruikt om te zoeken naar geschikte dwarse en parallelle parkeerplaatsen. Voor dwarse parkeerplaatsen (voor- en achteruit) worden de ideale parkeermanoeuvres berekend, voor parallelle parkeerplaatsen de ideale in- en uitparkeermanoeuvres. Het stuurproces wordt door het systeem overgenomen. De bestuurder hoeft alleen maar te schakelen, gas te geven, te remmen en de parkeerprocedure te volgen zoals aangegeven op het display. Afhankelijk van de stuurhoek kan het visuele display voor zijobstakels waarschuwen door de rijstrook weer te geven. Parkeren in verschillende modi wordt ondersteund. De functie ‘parkeerplaats zoeken’ wordt geactiveerd in het onderste display en wanneer de parkeerassistent is ingeschakeld in het bovenste display.

Voeg eenvoudig Functions on Demand toe om uw Audi te configureren en ontdek hoe goed parkeerassistent bij uw behoeften past.

Download nu de myAudi-app en selecteer de gewenste contractlooptijd voor parkeerassistent.
Booking the parking assistant via functions on demand

Boekingsvoorwaarden

U hebt een Audi e-tron nodig om de parkeerassistent via Functions on Demand te gebruiken:

  • een geverifieerd myAudi-account als primaire of secundaire gebruiker
  • Functions on Demand-optie in het voertuig
Wettelijke vermeldingen
1
Let op: De systemen werken slechts binnen systeemgrenzen en ondersteunen de bestuurder alleen. De bestuurder blijft verantwoordelijk en dient nog steeds de aandacht op het verkeer te vestigen.
2
De functie mag één keer gedurende een maand worden getest per aangewezen hoofdgebruiker voor 1 euro exclusief BTW. Dat geldt voor max. 2 hoofdgebruikers per jaar en per voertuig.
3
Alle prijzen zijn inclusief btw.
De op het moment van aankoop in de myAudi-app weergegeven prijzen zijn juridisch bindend.