1300x551_AOT_DIV_121028.jpg

Mobiliteit en gebruikszekerheid gegarandeerd
Audi Original Accu.

Startaccu's zijn belangrijk om elektrische energie te leveren. Elektronicacomponenten en elektronische regelunits kunnen immers niet zonder stroom.

In auto's met een accu-energiemanagementsysteem is het nodig om de regeling daarvan af te stemmen op de nieuwe accu. Accu's van Audi zijn meteen gebruiksklaar en hoeven niet gedurende een langere periode ingeregeld te worden.
Audi natte accu's De gunstige geprijsde natte accu's van Audi vragen vrijwel geen onderhoud. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend.
Audi VRLA-accu's (Valve Regulated Lead Acid) De onderhoudsvrije Audi VRLA-accu's presteren zeer goed bij koude starts, wat prettig is in de winter. Dankzij de transparante behuizing is de accuconditie snel in te schatten.
Audi AGM-accu's (Absorbent-Glass-Mat) Audi AGM-accu's gaan lang mee en zijn onderhoudsvrij. Verder zijn ze zeer goed bestand tegen veelvuldig ontladen en opladen en hebben ze zeer goede koudestarteigenschappen, waardoor startproblemen in de winter minder voorkomen. Bovendien zijn ze onder elke hoek te plaatsen en kan de accuvloeistof bij het inbouwen van de accu er niet uitlopen.
Voordelen
Voldoende power voor koude starts in de winter
Zeer betrouwbaar in de zomer dankzij een lager verbruik van accuwater
Onderhoud kost weinig moeite dankzij het gereduceerde verbruik van accuwater
Meteen gebruikslaar
Beschikbaarheid Originele Audi startaccu's zijn leverbaar voor alle modellen.