1300x551_aot_aerowischer.jpg

Goed zicht behouden.

Of u onderweg nou met regen, sneeuw of hagel te maken krijgt, dankzij de aerowissers van Audi Originele Onderdelen houdt u een goed zicht op de weg, hoe bar en boos het weer ook is.

Uw ruitenwissers zijn dag na dag blootgesteld aan zware omstandigheden. Denk aan extreme temperaturen, sneeuw, ijs, vuil, ozon, UV-straling en zure regen. De impact hiervan op uw ruitenwissers is groot. Vuildeeltjes kunnen barsten in het rubber veroorzaken. Hard geworden wisserbladen hinderen het zicht. Originele aerowissers van Audi zijn gemaakt van speciaal ontwikkelde rubbersamenstellingen. Deze compounds gaan langer mee en verminderen het piepen en strepen van de wisserbladen op de voorruit. Tijdens de eerste zes maanden na montage maken de originele Audi aerowissers naar schatting gemiddeld zo'n 125.000 wiscycli. Dat komt overeen met het schoonvegen van 13 voetbalvelden. Zo heeft u te allen tijde een goed zicht.
00:00 | 00:00
Hoog tijd voor vervanging. Voor optimale wisprestaties is het nodig om de ruitenwissers regelmatig te vervangen door nieuwe originele Audi aerowissers. Uit Duits onderzoek blijkt dat automobilisten hun ruitenwissers gemiddeld slechts om de 2,5 jaar vervangen door nieuwe exemplaren. Dat is weinig. Voor de achterwisser bedraagt deze vervangingstermijn zelfs 6,5 jaar. Als wissers beginnen te stuiteren en ruitdelen worden overgeslagen of verticale strepen uw zicht hinderen, is het beslist tijd om de wisserbladen te vervangen.
Nieuwe wissers vegen schoner.
 • Made-to-measure.
  Sinds modeljaar 2005 zijn aerowissers aangepast aan een specifiek model Audi. De lengte van het wisserblad en de ronding verschillen.
 • Duurzaam.
  Het hogekwaliteits rubber van het blad en de lip is samengesteld uit 3 synthetische componenten en gaat lang mee.
 • Topklasse.
  De gelijkmatige aanlegdruk op elke positie op de voorruit zorgt voor uitstekende wiskwaliteiten.
 • Supersoepel.
  Een coating beschermt tegen slijtage en zorgt voor soepele wisbewegingen.
 • Laag geluidsniveau.
  Het contactoppervlak voor de wind is uiterst klein, wat windgeruis tegengaat.
 • Snel.
  De spoiler garandeert constante wisprestaties, ook op hoge snelheid.
 • Mooi.
  Een fraai wisserdesign dankzij de geïntegreerde spoiler en geringe hoogte (scharnieren en beugels ontbreken).