1300x551_ADIV_P_10378.jpg

Wanneer moet ik met mijn Audi naar de autokeuring?

Uw eerste autokeuring moet worden uitgevoerd op de vierde verjaardag van uw Audi. Voor bestuurders die de Audi onderhoudsvoorschriften volgen is dat meestal niet meer dan een formaliteit.


Formules van nazicht voor uw autokeuring Om geen risico te nemen kunt u uw Audi verdeler een specifiek nazicht voor de autokeuring vragen. Beter nog: u kunt hem ook vragen om in uw plaats naar de autokeuring te gaan.
Ontdek onze specifieke formules voor de autokeuring:

  • Eenvoudig nazicht waarbij de meest kritieke punten van de autokeuring snel worden nagekeken: lichten, CO2-uitstoot ...

  • Eenvoudig nazicht met garantie: wij maken uw Audi klaar voor de autokeuring. Mocht u ondanks al onze zorgen niet door de autokeuring geraken, dan gaan wij opnieuw in uw plaats.

  • Nazicht en rit naar de autokeuring: u geef ons gewoon de sleutel van uw Audi, wij maken uw wagen klaar en rijden ermee naar de autokeuring.

  • Nazicht gecombineerd met een groot onderhoud: als u een onderhoud moet laten uitvoeren, vraag ons dan om er een specifiek nazicht voor de autokeuring aan te koppelen. Voor ons komt dat gewoon neer op enkele zaken extra te bekijken. U betaalt dus een minimaal supplement.
Komt u in aanmerking voor het bonussysteem? Momenteel bestaat er een bonussysteem dat wordt aangeboden door het autokeuringscentrum. Dit bonussysteem laat toe dat uw Audi slechts om de 2 jaar in plaats van jaarlijks moet worden gekeurd, indien uw Audi aan alle onderstaande voorwaarden:

- De autokeuring gebeurt binnen de correcte termijn op basis van de inschrijvingsdatum
- Alles is in orde met uw Audi, maw u heeft een groen keuringsbewijs ontvangen na de laatste autokeuring
- Uw Audi is maximaal 6 jaar oud
- De kilometerstand van uw Audi bedraagt minder dan 100.000km

Indien uw Audi aan alle bovenstaande voorwaarden voldoet, ontvangt u een document dat de goede conditie van uw Audi bevestigt en de volgende keuring vastlegt 2 jaar na uw eerste keuring van 4 jaar. Zo vermijdt u dus de keuring van het vijfde jaar.

Meer informatie kunt u bekomen bij GOCA (Groepering van erkende ondernemingen voor autokeuring en rijbewijs ) via hun officiële website: GOCA
Vermijd wachtrijen bij de autokeuring, maak een afspraak:
Vraag een schatting van de waarde van uw Audi:

Vier jaar is misschien een goed moment om een  schatting te vragen van de waarde van uw Audi.